miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2014 nie składałem wniosku o kredyt a przynajmniej sobie nie przypominam Horny jestem zawalony robotą i naprawdę nie mam czasu na sprawdzanie czy składałeś wniosek czy nie Kredyt został Ci przyznany - kwota to 320 tyś zł i tyle w temacie - w poniedziałek widzimy się na podpisaniu umowy a co z kasą zrobisz to już nie moja brocha Nie Ty pierwszy nie składałeś wniosku a przyznano Ci kredyt Horny mieliśmy promocję w 2014r i będziemy mieć przez cały 2015r na którą się załapałeś i z przyjemnością wręczę Ci należność Nie jesteś naszym klientem i z niczego u nas nie skorzystałeś ale wystarczyło że poleciłeś moją osobę/naszą firmę a te osoby spełniły banalne do spełnienia warunki i to wystarcza do tego żeby firma Ci za to podziękowała Ps. jak dobrze pamiętam były to 2 osoby - jeżeli się mylę to mnie popraw A tak przy okazji WSZYSTKIM ŻYCZĘ SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY I WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU MYŚLĘ ŻE JAK 2015 BĘDZIE NIE GORSZY NIŻ 2014 TO NIE BĘDZIEMY MIEĆ POWODÓW DO NARZEKANIA Ps. no chyba że dla kogoś ten 2014 był taki że nic tylko o nim zapomnieć - jeżeli tak to tej grupie tego właśnie życzę i pomyślnych wiatrów w nowym roku
tomaszstn Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Pajda ,tomaszstn dzięki również Panowie wysłane z lte Wzajemnie niema to jak miec juz weekend do 7 stycznia Pajda ,tomaszstn dzięki również Panowie wysłane z lte Ty Papuć to ty żyjesz widze ze złamałes hasło na kompa albo Ci Żona kaganiec ściągneła Nie wiem czy tylko ja odnoszę takie wrażenie ale z Arturem częściej się widzę niż z Tobą
mirek31071977 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Wesołej zabawy panowie i do zobaczenia w 2015
Arturoo Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Pajda ,tomaszstn dzięki również Panowie wysłane z lte Wzajemnie niema to jak miec juz weekend do 7 stycznia Pajda ,tomaszstn dzięki również Panowie wysłane z lte Ty Papuć to ty żyjesz widze ze złamałes hasło na kompa albo Ci Żona kaganiec ściągneła Nie wiem czy tylko ja odnoszę takie wrażenie ale z Arturem częściej się widzę niż z Tobą +1
horny devil Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Kredyt został Ci przyznany - kwota to 320 tyś zł i tyle w temacie - w poniedziałek widzimy się na podpisaniu umowy a co z kasą zrobisz to już nie moja brocha UUUU ale bym miał maszynek na stolarnieA potem te maszynki robiły by pieniążki :polew:Spoko już jedni byli co dali hajs i się udało im nie oddawać więc i tu się wynegocjuje odpowiednie warunku tej bezzwrotnej dotacji Ps. jak dobrze pamiętam były to 2 osoby - jeżeli się mylę to mnie popraw Tylko w tym tygodniu a tak serio to zawsze cię polecam i daję jakiś tam namiar na Ciebie. Ile z tego "pykło" telefonów do Ciebie to nie monitorowałem (jak widać szkoda).Trzeba było wcześniej gadać to byś 24h musiał siedzieć w tym Open`ie P.S. Dobrze wiedzieć że 5 lat marketingu nie poszło w las :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 niema to jak miec juz weekend do 7 stycznia Pajda ,tomaszstn dzięki również Panowie wysłane z lte Ty Papuć to ty żyjesz widze ze złamałes hasło na kompa albo Ci Żona kaganiec ściągneła egon czorcie 2-giego mam nockę...ale jak się ogarnę wcześniej to wpadnę ...liczę ,że też Ci się uda ....chyba ,że w nowym roku bardziej będziesz pilnowany i tylko do kompa spokojnie sobie siądziesz by choć z nami popisać
SebaMC Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Dosiego Panowie, lepszego 2015 roku, albo co najmniej nie gorszego niż 2014 Edytowane 31 Grudnia 2014 przez SebaMC
Arturoo Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) ucho........ przecież typ wpada na spota 4 razy w roku ...i uważa ,że nic się nie stało ........... i jeszcze do mnie z laciem wyskakuje......przecie jemu łańcuch założyli nie mi Edytowane 31 Grudnia 2014 przez Arturoo
Arturoo Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Do siego ....ja w pracy do......oj długo
ucho.77 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 A ja na trzeźwo,możemy piątkę sobie przybić
Arturoo Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
horny devil Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. :exclamation:Ale przyjebało lodowiskiem
Arturoo Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. :exclamation: Ale przyjebało lodowiskiem Ehhh szkoda ,że nie u nas
Rekomendowane odpowiedzi