akjam Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ale leje na Rybniku, trochę czasu jest żeby się przywitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ale leje na Rybniku, trochę czasu jest żeby się przywitać Wpadnij na kawa daleko nie masz naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ale leje na Rybniku, trochę czasu jest żeby się przywitać W Knurowie też leje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ale leje na Rybniku, trochę czasu jest żeby się przywitać Gdzie robisz? Paszport masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ale leje na Rybniku, trochę czasu jest żeby się przywitać Gdzie robisz? Paszport masz? Zabrałem paszport na wszelki wypadek a robie na ul chrószcza niedaleko Castoramy Ale mamy furę z webasto to mogę siedzieć ale cholera słońce wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 u mnie to nawet jednocześnie deszcz, śnieg, grad padał...wieje jak cholera już nie mówiąc, że przy tym wszystkim słońce świeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek72 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 sie zachciało krecic gwintem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 ...a potym...jo Cie prosza...umyj te auto !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 ...a potym...jo Cie prosza...umyj te auto !! Na zdjęciu jest Maniek i Jego fura, fakt, tak samo uyebana jak moja, teraz pojechał do Wieśka na geometrię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Maniek ma gwinta?myślałem, że jakiś kit miał Artur, jak tam 2.5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Seba, no miał kit, teraz ma gwinta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Jeszxze nie wiem...jutro do odbioru ma byc...ja moze jak sie uda to w srode albo w czwartek po pracy pojade po niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Bry Powered by LG G3s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) ...a potym...jo Cie prosza...umyj te auto !! Na zdjęciu jest Maniek i Jego fura, fakt, tak samo uyebana jak moja, teraz pojechał do Wieśka na geometrię sory szefie ...mówisz kręci gwintem...czy szuka tam jeszcze "mojej" trytytki?! Edytowane 30 Marca 2015 przez Polko_V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 czy szuka tam jeszcze "mojej" trytytki?! kolewga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi