Polko_V Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 pogoda się ma się zdup...łonaczyć
Pucek Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 W piątek mnie nie będzie - nic nowego ale znowu mam na 18 do roboty, druga sprawa, ta opcja z europą cetralną niby nie głupia ale daleko na kebaba i brak miejsca na grilla
miron78 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2015 jeszcze zostajemy na forum z racji pogody jaką zapowiadają - lada chwila przenosimy się standardowo na Arenę O europie centralnej można pomyśleć - zostawiam ten wybór Wam - jak trzeba będzie zrobimy ankietę
egon47 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Tak po prostu rzuciłem pomysłem bo mi ogólnie mega smakują kebaby w europie i jest gdzie usiąść jest też kfc i mc a odnośnie grilla to nie wiem czy w tamtym roku chociaż raz robiliśmy lol zawsze z grillem można gdzieś jechać na miejscowe Mario zakładasz temat o kamieniu za 2tyg kto by jechał hmm Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez egon47
Arturoo Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Tak po prostu rzuciłem pomysłem bo mi ogólnie mega smakują kebaby w europie i jest gdzie usiąść jest też kfc i mc a odnośnie grilla to nie wiem czy w tamtym roku chociaż raz robiliśmy lol zawsze z grillem można gdzieś jechać na miejscoweMario zakładasz temat o kamieniu za 2tyg kto by jechał hmm Ty z Żoną, czy my na spocie ?
Mario22 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Tak po prostu rzuciłem pomysłem bo mi ogólnie mega smakują kebaby w europie i jest gdzie usiąść jest też kfc i mc a odnośnie grilla to nie wiem czy w tamtym roku chociaż raz robiliśmy lol zawsze z grillem można gdzieś jechać na miejscowe Mario zakładasz temat o kamieniu za 2tyg kto by jechał hmm Ty zakładaj ja w robocie jestem a potem robota na działce. Mam zamiar jechać Powered by LG G3s
egon47 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Tak po prostu rzuciłem pomysłem bo mi ogólnie mega smakują kebaby w europie i jest gdzie usiąść jest też kfc i mc a odnośnie grilla to nie wiem czy w tamtym roku chociaż raz robiliśmy lol zawsze z grillem można gdzieś jechać na miejscowe Mario zakładasz temat o kamieniu za 2tyg kto by jechał hmm Ty z Żoną, czy my na spocie ? Coraz bardziej żałosne są te twoje żarty
Mario22 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Tak po prostu rzuciłem pomysłem bo mi ogólnie mega smakują kebaby w europie i jest gdzie usiąść jest też kfc i mc a odnośnie grilla to nie wiem czy w tamtym roku chociaż raz robiliśmy lol zawsze z grillem można gdzieś jechać na miejscowe Mario zakładasz temat o kamieniu za 2tyg kto by jechał hmm Ty z Żoną, czy my na spocie ? Coraz bardziej żałosne są te twoje żarty Takie suchary mu pewnie laweciarze opowiadaja jak go wiozą haha Powered by LG G3s
Arturoo Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 pudło ...już z nimi nie jeżdżę...woę jak zabierają auto beze mnie
Mario22 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) To kupiłeś już coś? Czy taxi taniej wychodzi Powered by LG G3s Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Mario22
ucho.77 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Panowie pierwszy Zorski spot w tym roku, może ktos chętny?
Arturoo Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 na chwilkę też wpadnę...Panowie organizować się ..zapełnimy ogródek
pajda Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 na chwilkę też wpadnę...Panowie organizować się ..zapełnimy ogródek Jaka chwilkę?
ucho.77 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 na chwilkę też wpadnę...Panowie organizować się ..zapełnimy ogródek Jaka chwilkę?19ta-22ga toć to kwilka :-)
Rekomendowane odpowiedzi