pajda Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Standardzik po robocie Psssyyt To nie ten wątek
A4-Tomek Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Panowie. W jaki sposób zakłada się sprężyny progresywne? Zwojami które są bliżej siebie w dół czy do góry? Szukam po forach i piszą w cały świat.
Arturoo Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Panowie. W jaki sposób zakłada się sprężyny progresywne? Zwojami które są bliżej siebie w dół czy do góry? Szukam po forach i piszą w cały świat. nie powiem Ci
horny devil Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Panowie. W jaki sposób zakłada się sprężyny progresywne? Zwojami które są bliżej siebie w dół czy do góry? Szukam po forach i piszą w cały świat. Ja zakładałem tak jak napisy na sprężynie. tzn by nie były do góry nogami Poszło PW w sprawie gabloty
A4-Tomek Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 No ja założyłem tak jak czytasz napisy i wyszło mi że drobny zwój na dole
Polko_V Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Standardzik po robocie Psssyyt To nie ten wątekrychtyk...
A4-Tomek Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Hmmm no dobra Podjąłem się wymiany zawiasu u szwagra w b5 i te sprężyny mnie zaskoczyły haha xD
SebaMC Opublikowano 8 Lipca 2015 Opublikowano 8 Lipca 2015 Wiedziałem, że alfiacy są mocno świrnięci ale nie wiedziałem, że aż do takiego stopnia... http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-166-ar-166-v6-od-pasjonata-polecaja-jay-z-jeremy-clarkson-oraz-szekspir-ID6y7Uow.html ...
Rekomendowane odpowiedzi