stanley Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 trzeba być niezłym kretynem żeby wjeżdżać do takiego piachu samochodem
Arturoo Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 trzeba być niezłym kretynem żeby wjeżdżać do takiego piachu samochodem kiedyś swoim paściem też wjechałem po inne a4 w q bo się zakopał z przyczepką...i wyjechałem......co prawda żarliwie się modląc ....ale wyjechałem tak...wiem...nie było to najrozsądniejsze : :glupek2: :glupek2:
SebaMC Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Bry z rana. Dzis na plaży w Jarosławcu sytuacja żenująca ... Audi zjechalo na plaże po skuter i nie wyjechało ... A5 3.2 Q... Tylne koła się kręciły a przednie stały ... Po czym podjechał stary tuareg zapioł na linke audi z tym skuterem i bez jakiegokolwiek uślizgu po tym piachu ich wyciągnoł pod górke haha ale siara Niby oba na Q i tuareg dużo cięższy a tu prosze.... Chyba w tej A5 za dużo elektroniki To tak jak rok temu na Zatorze śmiali się z kogoś w ośce, że nie potrafi spod domku podjechać na trawie, Q nie lepiej sobie poradziło...
SebolA4 Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Bry z Wieczora Pany macie jakieś sprawdzone źródło gdzie można kupić farbę do malowania zacisków hamulcowych która po miesiącu nie zejdzie pod wpływem wysokiej temperatury? Chodzi mi bardziej o stacjonarny sklep niż allegro/
Pucek Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Bry z Wieczora Pany macie jakieś sprawdzone źródło gdzie można kupić farbę do malowania zacisków hamulcowych która po miesiącu nie zejdzie pod wpływem wysokiej temperatury? Chodzi mi bardziej o stacjonarny sklep niż allegro/ Mała puszka hammerite i jedziesz, po pół roku poprawisz i jest GIT
SebaMC Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Sebol, ja mam taką szarą która nie schodzi, ale przy wyższych temp. śmierdzi Poszukaj farby do pieców/tłumików.
horny devil Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Bry z Wieczora Pany macie jakieś sprawdzone źródło gdzie można kupić farbę do malowania zacisków hamulcowych która po miesiącu nie zejdzie pod wpływem wysokiej temperatury? Chodzi mi bardziej o stacjonarny sklep niż allegro/ ja malowalem ocynkiem w sprayu. Po 2 latach wychodza dopiero jakies plamki
SebolA4 Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Dzięki za rady będziom działać w weekend
egon47 Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Po urlopie nad polskim morzem jeszcze kilka dni wolnego a od poniedzialku znów szara rzeczywistość
tomaszstn Opublikowano 29 Lipca 2015 Opublikowano 29 Lipca 2015 Bry z Wieczora Pany macie jakieś sprawdzone źródło gdzie można kupić farbę do malowania zacisków hamulcowych która po miesiącu nie zejdzie pod wpływem wysokiej temperatury? Chodzi mi bardziej o stacjonarny sklep niż allegro/ Ja kiedyś kupowałem w Norauto, teraz zrobiłem to srebrzanką, nie wiem jaki kolor Cię interesuje
Pucek Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Mogę to już napisać oficjalnie, od dziś mieszkamy w DOMU a nie na budowie
diman Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 No to gratulacje nowych włości :-D A ja zmieniłem mieszkanie po remoncie na szpital :@
pajda Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Mogę to już napisać oficjalnie, od dziś mieszkamy w DOMU a nie na budowie W końcu [emoji106] No to gratulacje nowych włości :-D A ja zmieniłem mieszkanie po remoncie na szpital :@ Jak tam? Jest diagnoza?
diman Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Mogę to już napisać oficjalnie, od dziś mieszkamy w DOMU a nie na budowie W końcu [emoji106] No to gratulacje nowych włości :-D A ja zmieniłem mieszkanie po remoncie na szpital :@ Jak tam? Jest diagnoza?Niby jest ale wogole nie jestem z niej zadowolony jakąś k**ewska bakteria się mnie uczepila i teraz mnie faszeruja antybiotykami
Tomi_81 Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Bry Mogę to już napisać oficjalnie, od dziś mieszkamy w DOMU a nie na budowie W końcu [emoji106]No to gratulacje nowych włości :-DA ja zmieniłem mieszkanie po remoncie na szpital :@Jak tam? Jest diagnoza?Niby jest ale wogole nie jestem z niej zadowolony jakąś k**ewska bakteria się mnie uczepila i teraz mnie faszeruja antybiotykami Widocznie za mało organizm odkażałeś Zdrówka DIman
stanley Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Diman, podaj namiary gdzie to leżysz może być sms
Rekomendowane odpowiedzi