Arturoo Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) To co mam iść czy czekać na Ciebie?Pisałem ,że podjade...klekotem to niedrogo wyjdzie Jakby Ci się nie chciało jechać to poślij esa z adresem . Na 19 będę. Edytowane 4 Września 2015 przez Arturoo
pajda Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Podziękował za dzisiaj Jak tam przygotowania do wyjazdu?
diman Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Podziękował za dzisiaj Jak tam przygotowania do wyjazdu? dwa kebaby spakowane hehe i nic poza tym Edytowane 4 Września 2015 przez diman
pajda Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Podziękował za dzisiaj Jak tam przygotowania do wyjazdu?dwa kebaba spakowane hehe i nic poza tymHe he
diman Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Reszta jutro a gdzie kupie zarniki do Xenona szybko? Chyba zaczyna mrógać
pajda Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Reszta jutro a gdzie kupie zarniki do Xenona szybko? Chyba zaczyna mrógaćDzwon do hamera
diman Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Reszta jutro a gdzie kupie zarniki do Xenona szybko? Chyba zaczyna mrógać Dzwon do hamera dzięki za info zobaczę to jutro i ocenie czy to tylko poluzowana kostka czy zarniki
pajda Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Reszta jutro a gdzie kupie zarniki do Xenona szybko? Chyba zaczyna mrógaćDzwon do hameradzięki za info zobaczę to jutro i ocenie czy to tylko poluzowana kostka czy zarnikiJa co to mam d1s moj stary ktory jest jeszcze dal by rade
diman Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Reszta jutro a gdzie kupie zarniki do Xenona szybko? Chyba zaczyna mrógać Dzwon do hamera dzięki za info zobaczę to jutro i ocenie czy to tylko poluzowana kostka czy zarniki Ja co to mam d1s moj stary ktory jest jeszcze dal by rade to weź go na wszelki wypadek tylko czy ja mam taki jak mówisz?
Pucek Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Diman, mam też jeden luźny żarnik D1S, taki masz mieć, sprawny bo wymieniałem komplet, jeden czasami mrugał.
Arturoo Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Dzięki za spota Diman w drzwiach moich leżały palniki -komplet....było gadać Edytowane 4 Września 2015 przez Arturoo
diman Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Dzięki za spota Diman w drzwiach moich leżały palniki -komplet....było gadać jak wracałem to coś mi zaczęło mrugac obczaje ,bo to może być kostka, czasami się luzowala jak coś to będę kombinować dalej
pajda Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Dzięki za spota Diman w drzwiach moich leżały palniki -komplet....było gadać jak wracałem to coś mi zaczęło mrugac obczaje ,bo to może być kostka, czasami się luzowala jak coś to będę kombinować dalejW chorwacji będziemy cos rezac [emoji41]
diman Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Dzięki za spota Diman w drzwiach moich leżały palniki -komplet....było gadać jak wracałem to coś mi zaczęło mrugac obczaje ,bo to może być kostka, czasami się luzowala jak coś to będę kombinować dalejW chorwacji będziemy cos rezac [emoji41]tylko potrzebuje pewne światło na całą jutrzejszą noc Dzięki za spota Diman w drzwiach moich leżały palniki -komplet....było gadać jak wracałem to coś mi zaczęło mrugac obczaje ,bo to może być kostka, czasami się luzowala jak coś to będę kombinować dalejW chorwacji będziemy cos rezac [emoji41]tylko potrzebuje pewne światło na całą jutrzejszą noc
stanley Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Dzięki za spota Diman w drzwiach moich leżały palniki -komplet....było gadać jak wracałem to coś mi zaczęło mrugac obczaje ,bo to może być kostka, czasami się luzowala jak coś to będę kombinować dalejW chorwacji będziemy cos rezac [emoji41]tylko potrzebuje pewne światło na całą jutrzejszą noc Dzięki za spota Diman w drzwiach moich leżały palniki -komplet....było gadać jak wracałem to coś mi zaczęło mrugac obczaje ,bo to może być kostka, czasami się luzowala jak coś to będę kombinować dalejW chorwacji będziemy cos rezac [emoji41]tylko potrzebuje pewne światło na całą jutrzejszą noc to pojedziesz ostani tuż za mną, ja włączę przeciwmigielne, to będziesz podążać za czerwonym światełkiem
diman Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Dzięki za spota Diman w drzwiach moich leżały palniki -komplet....było gadać jak wracałem to coś mi zaczęło mrugac obczaje ,bo to może być kostka, czasami się luzowala jak coś to będę kombinować dalejW chorwacji będziemy cos rezac [emoji41]tylko potrzebuje pewne światło na całą jutrzejszą noc Dzięki za spota Diman w drzwiach moich leżały palniki -komplet....było gadać jak wracałem to coś mi zaczęło mrugac obczaje ,bo to może być kostka, czasami się luzowala jak coś to będę kombinować dalejW chorwacji będziemy cos rezac [emoji41]tylko potrzebuje pewne światło na całą jutrzejszą noc to pojedziesz ostani tuż za mną, ja włączę przeciwmigielne, to będziesz podążać za czerwonym światełkiem Oki spoko tak zrobimy
Rekomendowane odpowiedzi