Mario22 Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Pisze się jak można strzelać do ruchomego celu... czytaj... BRAT...
Guregoru Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Stasiu.. wujek google się kłania koło Gliwic Pyskowice ul. Okonia Artur... do Ciebie to bym się tyłem bał obrócić nawet jak byś długopis trzymał w ręku...ale nie dlatego że mi coś zrobisz tylko bał bym się że sobie krzywdę zrobisz Spoko luz mam paszport Polsatu ;-) aaaaaaa to wiele zmienia Pisze się jak można strzelać do ruchomego celu... czytaj... BRAT... Nie no Prezes jest dla nas zbyt cenny
stanley Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Guru, jestem chętny na PW napiszę Ci resztę, jakaś zniżka jak przywiozę kilku uchodźców ?
Mario22 Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Ojjj tam... guru co ty wiesz o miłości braterskiej.... haha Edytowane 19 Września 2015 przez Mario22
Guregoru Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 No i lipa, bo bym sie przejechał....żona mi do roboty idzie wtedy a ja ze soba rocznego dziecka nie wezmę.... Fuckkkkk....opcja super..... :( Moze nast razem coś sie uda skombinowac... Przemo spokojnie na pewno nie ostatni raz coś takiego organizuję Ojjj tam... guru co ty wiesz o miłości braterskiej.... haha Wiem że kaliber 0,50 to za mało :grin: Guru, jestem chętny na PW napiszę Ci resztę, jakaś zniżka jak przywiozę kilku uchodźców ? Stasiu za darmowe tarcze na pewno zniżka będzie
stanley Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 jestem chętny na glocka, kałacha i snajperkę glock cały czas strzela pod wodą ?
Guregoru Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Maltretowałem Glocka pod wodą daje radę
stanley Opublikowano 19 Września 2015 Opublikowano 19 Września 2015 Maltretowałem Glocka pod wodą daje radę jesteś zbokiem
Mario22 Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 To widze że określenie Mały Czarny Ochroniarz nabiera sensu...
diman Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Guru, gdzie jest Dzierżno ? Diman : ofiary muszą być na wojnie trzeba strzelać
Guregoru Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Maltretowałem Glocka pod wodą daje radę jesteś zbokiem No tutaj muszę się zgodzić... wiesz ile razy go rozbierałem :grin:
diman Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Najlepszego Zboczeńcu on nie ma dzisiaj urodzin to jest ściema fejsowa i forumowa chociaż nie wiem dla czego tak zrobił jeszcze jutro urlop i możliwe, że trzeba będzie zacząć robotę po 2 miesiącach laby
miron78 Opublikowano 20 Września 2015 Autor Opublikowano 20 Września 2015 jak by ktoś z Was lub znajomych był na etapie szukania mieszkania to informuje że od 1 września ruszyła dopłata do mieszkań z rynku wtórnego Piszę o tym bo trochę kasy można wyciągnąć a że już udało mi się pierwsze takie dopłaty załatwić to mogę powiedzieć że to fakt a nie jakaś ściema jak to było do tej pory
Guregoru Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Najlepszego Zboczeńcu on nie ma dzisiaj urodzin to jest ściema fejsowa i forumowa chociaż nie wiem dla czego tak zrobił jeszcze jutro urlop i możliwe, że trzeba będzie zacząć robotę po 2 miesiącach laby Nie obchodzę urodzin to po co ktoś ma wiedzieć kiedy je mam I jak z tą strzelnicą? Ktoś zainteresowany? Bo na razie tylko jedna osoba wyraziła chęć przybycia... a tu tylu imigrantów dziennie wali do europy :grin:
SebaMC Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 jak by ktoś z Was lub znajomych był na etapie szukania mieszkania to informuje że od 1 września ruszyła dopłata do mieszkań z rynku wtórnego Piszę o tym bo trochę kasy można wyciągnąć a że już udało mi się pierwsze takie dopłaty załatwić to mogę powiedzieć że to fakt a nie jakaś ściema jak to było do tej pory A jakie osoby mogą otrzymać taką dopłatę, warunki i jakie kwoty?
miron78 Opublikowano 20 Września 2015 Autor Opublikowano 20 Września 2015 zadzwoń bo to jest bardzo indywidualnie liczone więc tak jednoznacznie Ci nie odpiszę - odpowiem Ci dokładnie po kilku pytaniach
Rekomendowane odpowiedzi