Miszka82 Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Dimek sam jestem z małą na chaci bo Ula na szkoleniu, dodatkowo mała przeziębiona - jakby na to nie patrzeć nie przyjadę Miron dlaczego te felgi są takie krzywe, że te ramiona wpadają do środka ? nie powinno być to równo spasowane z rantem ?
diman Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Dimek sam jestem z małą na chaci bo Ula na szkoleniu, dodatkowo mała przeziębiona - jakby na to nie patrzeć nie przyjadę Miron dlaczego te felgi są takie krzywe, że te ramiona wpadają do środka ? nie powinno być to równo spasowane z rantem ? Oki spoko obowiązki przede wszystkim
miron78 Opublikowano 25 Września 2015 Autor Opublikowano 25 Września 2015 Dimek sam jestem z małą na chaci bo Ula na szkoleniu, dodatkowo mała przeziębiona - jakby na to nie patrzeć nie przyjadę Miron dlaczego te felgi są takie krzywe, że te ramiona wpadają do środka ? nie powinno być to równo spasowane z rantem ? nie stać mnie na proste
Arturoo Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Dimek sam jestem z małą na chaci bo Ula na szkoleniu, dodatkowo mała przeziębiona - jakby na to nie patrzeć nie przyjadę Miron dlaczego te felgi są takie krzywe, że te ramiona wpadają do środka ? nie powinno być to równo spasowane z rantem ? nie stać mnie na proste nie ciulej.... Panowie,....nie zabierać dziś z sobą żadnych długopisów.....
tomaszstn Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Myślę że Miron w biurze ma dla każdego
Pucek Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Sam długopis nic mu nie da - jeszcze trzeba mieć zdolność
miron78 Opublikowano 25 Września 2015 Autor Opublikowano 25 Września 2015 Papiery dla Was mam już przygotowane - napiszcie mi tylko na PW okres spłaty jaki mam wpisać
diman Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Sam długopis nic mu nie da - jeszcze trzeba mieć zdolność pamiętaj że zdolność idzie nagiąć jak chcesz znam takie przypadki
Arturoo Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Sam długopis nic mu nie da - jeszcze trzeba mieć zdolność uff dobrze ,że nie mam bo jeszcze by mnie podkusiło
diman Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Papiery dla Was mam już przygotowane - napiszcie mi tylko na PW okres spłaty jaki mam wpisać potrzebował bym 300 000 możesz to załatwić do wieczora? Edytowane 25 Września 2015 przez diman
Miszka82 Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Dimek sam jestem z małą na chaci bo Ula na szkoleniu, dodatkowo mała przeziębiona - jakby na to nie patrzeć nie przyjadę Miron dlaczego te felgi są takie krzywe, że te ramiona wpadają do środka ? nie powinno być to równo spasowane z rantem ? nie stać mnie na proste przecież na tym nawet kieliszka nie idzie postawić nie mówiąc już o flaszce
miron78 Opublikowano 25 Września 2015 Autor Opublikowano 25 Września 2015 Papiery dla Was mam już przygotowane - napiszcie mi tylko na PW okres spłaty jaki mam wpisać potrzebował bym 300 000 możesz to załatwić do wieczora? ja
pajda Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 ja ewentualnie mogę schłodzić w pracy sprite Ps. melduję gotowość do zimy uploading pictures Co to za koła?Wyglądają dość ciekawie ale chyba je już gdzieś widziałem...
miron78 Opublikowano 25 Września 2015 Autor Opublikowano 25 Września 2015 AXE EX 14 - śliczne są na żywo i bardzo ładnie wykonane Mogłęś je już widzieć bo Grzesiek (WRClaguna) ma ten sam wzór tyle że w 20 calach i z firmy OEMS jak ktoś chce alu na lato to możemy się dogadać bo pewnie po zimie znowu je będę sprzedawał
egon47 Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 AXE EX 14 - śliczne są na żywo i bardzo ładnie wykonane Mogłęś je już widzieć bo Grzesiek (WRClaguna) ma ten sam wzór tyle że w 20 calach i z firmy OEMS jak ktoś chce alu na lato to możemy się dogadać bo pewnie po zimie znowu je będę sprzedawał Jutro o której będziesz na działce może podjadę je przymierzyć jakie parametry...
miron78 Opublikowano 25 Września 2015 Autor Opublikowano 25 Września 2015 9,5 ET42 powienienem być od rana ale zależne od pogody
horny devil Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 To jedziemy na arene wpierw czy jak??
Rekomendowane odpowiedzi