A-rek Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 witam z rana dwa dni czlowieka nie ma i az 10 stron do czytania
A-rek Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 w Rybniku od rana juz nie pada ale dalej jest zachmurzone
krolu Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Witam, W Chorzowie tez nie pada - może przeniesiemy spota
keżor Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 w kato też nie pada , ale słyszałem wczoraj, że taka pogoda ma być do niedzieli ,a od poniedziałku znowu ładnie
kris_kilt Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 w zabrzu póki co też brak opadów :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 w zabrzu póki co też brak opadów :gwizdanie: Ale spot w Zabrzu odpada
Guregoru Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 W Gliwicach nie pada ale słońca też nie ma Witam
miron78 Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 dokładnie - wystarczy że padać nie będzie to zlocik będzie udany
Skydiver Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 W Gliwicach nie pada ale słońca też nie ma Witam W Rzeszowie też nie pada i słońca również brak :gwizdanie: 11:16 i dopiero pierwszy post Guruguru .... coś się chyba dzisiaj przysneło nie tłumacz sie czasem że pracowałeś ...... bo i tak Ci nikt nie uwierzy
Guregoru Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 cześć Guru mój psorze od języka polskiego 11:16 i dopiero pierwszy post Guruguru .... coś się chyba dzisiaj przysneło nie tłumacz sie czasem że pracowałeś ...... bo i tak Ci nikt nie uwierzy Wolne mam no co ty Guru się nie tłumaczy pracą hahha Ja
miron78 Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 Rudi zakupy w Knurowie zrobione ?
Skydiver Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Wolne mam He he he musisz brać piątki wolne ze względu na spociki
Guregoru Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Miron widziałeś Jarko moderuje dział "Nawigacja , Car Audio i CB-Radio" Może lepiej nic nie będę mówił bo mnie zbanują :polew: :polew: [br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 12:32_________________________________________________ Wolne mam He he he musisz brać piątki wolne ze względu na spociki Miałem wolne wczoraj i mam dziś ileż można zapie*dalać w robocie
miron78 Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 Rudi zakupy w Knurowie zrobione ? no nie niestety nie przwiózł mi ten co miał dowieść i juz mam ale bez obaw fele są na aucie nie rozumiem tego zdania ale OK
Pelex Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Witka pogoda do d*py i żeby było tego mało to u mnie woda na dywaniku W sumie wiem skąd cieknie ale nie wiem dlaczego chciałem to za sylikonować ale deszczyk pada i cały czas mi się to sączy a na mokre nie będę tego robił
Pelex Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Rudi od pasażera w okolicach schowka na przeciwko wentylatora 20 cm nad wyjściem kablowym Mówi Ci to coś
miron78 Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 Rudi - pisz wolniej a dokładniej [br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 13:05_________________________________________________Rozpałke i węgiel już mam w aucie
Rekomendowane odpowiedzi