Arturoo Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 Jutro vyborny kebab... Przed nocką...Naciapane z Z2 Hmm może też zawitam...zobaczę jak się wyśpię bo coś w tym tygodniu nie mogę pospać po nockach to śpij w łóżku - ja ostatnio w aucie też się nie wyspałem kiedy powtórka ? :kox:
Pucek Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 Siemka A jutro spocik i pyyyyyszny kebabik Jutro vyborny kebab... Przed nocką...Naciapane z Z2 Hmm może też zawitam...zobaczę jak się wyśpię bo coś w tym tygodniu nie mogę pospać po nockach to śpij w łóżku - ja ostatnio w aucie też się nie wyspałem kiedy powtórka ? :kox: Jutro mi pasuje
Arturoo Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 Mi nie do końca... Ale może coś ugram w pracy
Mario22 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Bry w święto kebaba Naciapane z Z2
diman Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Aloha mnie nie będzie ale smak na kebsa jest zarabisty
Mario22 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) Pucek Egon Tomaszstn... Ogarnijcie mi jakąś muze do auta z basem bo ja mam same rapy... I Cleo... Może być mp3 na pen drive lub cd zgram sobie i oddam na następnym spocie Naciapane z Z2 Edytowane 20 Listopada 2015 przez Mario22
egon47 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Postaram się dziś wpaść na spota a jak nie to Mario możesz do mnie podjechać. Płyty z Energy 2000 tez mogą być?
Mario22 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) Cokolwiek. Ja mam bardzo dużo swojej muzyki tylko tyle że sam rap... A chciałbym rozruszać troche tą skrzynie..i siebpobawić ustawieniami wzmacniacza... A przy rapie ciężko... Ogarniałem na you tube w aucie testy car audio ale tam zlicza tylko MHz i narywa rejestracją... Musze ją jakos skleić pianką póki nie wygłusze budy... Moge sobie sam pościągać z netu ale nie wiem za bardzo co... Nawet ostatnio siedzac na parkingu dobrze zagralo jakies disco polo z you tuba... Haha. Jak masz płyte cd to możesz nawet nagrać coś z swojego zbioru oddam za płyte i dorzuce browara byle w dobrej jakości.. Bo danza kuduro mam w takiej wersji że np. 4 osiemnastki jakościowo niszczą... Więc tyle w temacie... A.co do typowej młuckarni to z Members of Mayday szukam Ferry Corstena tylko nie wiem który kawałek to był ale spodkiem narywało... A na you tube nie ma tego albo nie znajduje.. A wstęp był jak w iron maiden 2 minute to midnight... Albo the Number of the beast oczywiście za Disckinsona... Taki zachrypnięty ostry wokal... Naciapane z Z2 Edytowane 20 Listopada 2015 przez Mario22
Arturoo Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Hi... Nie wiem czy się uda wpaść...A już o alko zapominam bankowo.
Mario22 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 To wyskocz tylko na lunch z pracy... Naciapane z Z2
Arturoo Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Nie da rady....dopiero koło wieczoru ciut luzu być powinno.
Mario22 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 A co mokro ślisko i jest co fotografować czy prywata Naciapane z Z2
Mario22 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) [emoji1] To nie warsZafka... Zwolnij... Naciapane z Z2 Edytowane 20 Listopada 2015 przez Mario22
Arturoo Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 A co mamy pisać jak wszystko jest jasne Koła zmienisz na w końcu jakieś ładne? Nie koniecznie z Ingolstadt
tomaszstn Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Ja dzisiaj odpadam, w pracy jestem na noc
Mario22 Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 A co mamy pisać jak wszystko jest jasne Koła zmienisz na w końcu jakieś ładne? Nie koniecznie z Ingolstadt Ja też musze jeszcze zmienić w Nissanie na zime...ale w tym roku dupcze lans i nie kupuje nowych kołpaków... Zoatawiam te z tamtego roku [emoji1] Naciapane z Z2
Rekomendowane odpowiedzi