Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To napisał rezacz który w swoje audi wciska bajery ile się da i zmienia felgi co roku jakby to miało jakiś wpływ na jazde...i to nie jest bezsensownie wydawana kasa...

Naciapane z Z2

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Haha oj,tam.pucek o gustach się nie dyskutuje... To tak samo jak.miron ma a5 i ładuje w to kase a ja w tej cenie bym wolał focusa rs...

Takego...

2c11d5109ce1531198259ed4f6a6c111.jpg

Naciapane z Z2

Auto git, ale jako zabawka albo dla pary bez dzieci, nic, fajnie się gada ale o 4 trzeba wstać, bajo

Opublikowano

Tdci to porażka w fordzie... Tu sie zgodzę... Mamy na firmie jednego to wtryski lecą non stop... Haha taki typ

Naciapane z Z2

Opublikowano

Panie już od dawna wiadomo że nowsze nie zawsze znaczy lepsze, a to że producenci prześcigają się w bajerach to tylko żeby pozyskać klienta a tak serio to bezsensownie wydana kasa. Owszem są rzeczy które warto mieć ale po co ma mi jakiś ford przypominać że tam był znak 50kmh...

Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka

Panie macie rację.....:hi: z wieczora tak wogóle ;)

ale oooo też o tym przypomina ;)

Opublikowano

Artur teraz sobie pomyśl.że masz taki system w swoim smerfie... Ahah i to jeszcze z funkcją głosową... Która by mówiła arturze zwolnij prosze przekraczasz prędkość...haha

Naciapane z Z2

Opublikowano

Gadacie i gadacie.
Jak kupiłem IX`a i każdy medal ma dwie strony
Auto fajnie wyposażone, ma swoje bolączki i widać księgowych ale
silnik raczej z tych niezawodnych 90KM bez polotu ale stara sprawdzona jednostka mam nadzieje odbije się żywotnością.

Frajdy z jazdy nie ma za to komfort psychiczny mega. Każdemu tego życzę. Idę do garażu przekręcam kluczyk i nie boje się że zaraz pierdo**nie jakaś guma ze starości.

Jeśli chodzi o koszta hmmm 2 razy w roku 70zł na wymianę opon i przegląd za 500zł oc ok 560zł/rok

A4 - trzymanie drogi, frajda itp co z tego jak co chwilę coś wyskoczy
serwisy za ten rok zamknęły się kwotą 2300zł oc 640zł pali to średnio 3l więcej od IX`a
A4 kręcę się tylko w koło komina bo co chwile jakiś wąż lub rura pierdzielnie. Uszczelki srają olejem a wizyt u mechaników "specjalistów" bez końca.

Za bajtla pamiętam jak miesiąc przed wyjazdem na wczasy ojciec rozbierał zastawę na częsci pierwsze tylko po to by szczęśliwie zajechać Zabrze-Hel-Zabrze :facepalm:

Co do utraty wartości - za auto dałem 53kzł (57kzł z navi i kam + opony)
tu bez kamery i navi za 48kzł
http://otomoto.pl/oferta/hyundai-ix20-classic-plus-czujniki-parkowania-alufelgi-kola-zimowe-salon-polska-ID6yd8JD.html

Myślę że jak na hultka nie jest źle

Opublikowano

Haha oj,tam.pucek o gustach się nie dyskutuje... To tak samo jak.miron ma a5 i ładuje w to kase a ja w tej cenie bym wolał focusa rs...

Takego...

2c11d5109ce1531198259ed4f6a6c111.jpg

Naciapane z Z2

Auto git, ale jako zabawka albo dla pary bez dzieci, nic, fajnie się gada ale o 4 trzeba wstać, bajo

taaa ...a4 to rodzinne auto....chyba ja żona i plecaki ......b8 dopiero ma miejsce dla Rodziny....reszta to o kant d*py se może pisać ,że jest rodzinna

Artur teraz sobie pomyśl.że masz taki system w swoim smerfie... Ahah i to jeszcze z funkcją głosową... Która by mówiła arturze zwolnij prosze przekraczasz prędkość...haha

Naciapane z Z2

jadąc na kebsa bym nie pogadał przez telefon bo by mnie zagadał system :D

Opublikowano

To napisał rezacz który w swoje audi wciska bajery ile się da i zmienia felgi co roku jakby to miało jakiś wpływ na jazde...i to nie jest bezsensownie wydawana kasa...

Naciapane z Z2

Cycu felgi to nie auto, a że to w pewnym stopniu moje hobby odwiedzać imprezy motoryzacyjne jak Ty imprezy rowerowe to chyba mam prawo zmienić felgi jak Ty np kask. Zresztą mój kibel ma 10lat i to co w niego zainwestowałalem to po to bo mi to pasowało, np. tylnej kanapy nie mam grzanej bo tam nie przebywam. Dla mnie inne rzeczy są bezsensowne ale komuś w portfel nie zaglądam...
Opublikowano

Gadacie i gadacie.........

A4 - trzymanie drogi,

daj spokój....przereklamowane to jest....diman był świadkiem jak by a4 zawinęło się na barierce :facepalm:

Opublikowano

Hammer nie zaglądam.ci w portfel tylko jak napisałeś o tych bajerach to troche mi się pysk ucieszył bo na tym forum akurat jest parcie na bajery rezanie itd itp i co to kto nie ma za wypas... Taka prawda i jaki rozmiar felg.na zime... Nie chciałem cie urazić po prostu jest tutaj sporo ludzi dla.których lista wyposażenia dodatkowego jes bardzo ważna tylko po to by mieć...

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Gadacie i gadacie.........

A4 - trzymanie drogi,

daj spokój....przereklamowane to jest....diman był świadkiem jak by a4 zawinęło się na barierce :facepalm:

Mówię tu o porównaniu mojego a4 do ix`a Tam to strach się bać :P

Opublikowano

Hammer nie zaglądam.ci w portfel tylko jak napisałeś o tych bajerach to troche mi się pysk ucieszył bo na tym forum akurat jest parcie na bajery rezanie itd itp i co to kto nie ma za wypas... Taka prawda i jaki rozmiar felg.na zime... Nie chciałemncie urqzić po prostu tutaj sporo ludzi dla.których lista wyposażenia dodatkowego jes bardzo ważne tylko po to by mieć...

Naciapane z Z2

I niech jest, chyba że aż tak Ci to przeszkadza. Ja to robię dla własnej wygody/satysfakcji a nie ile lajków dostanę.

Opublikowano

Mi to nie przaszkadza bo może kiedyś od kogoś odkupie doinwestowane auto z forum... Po prostu mam.swoje zdanie po sobie wiem za ile kupiłem leona ile w niego wsadziłem i za ile sprzedałem... A to ja w porównaniu do niektorych naprawde fajnie doinwestowanych fur z forum wsadziłem.grosze a straciłem sporo...

Naciapane z Z2

Opublikowano

dobra...spadam.....ale taki rs w 4 drzwiach byłby oki :D

Opublikowano

Ja tam z B7 szybko się chyba nie rozstanę, bo są inne inwestycje na najbliższe lata.

Opublikowano

Ja tam z B7 szybko się chyba nie rozstanę, bo są inne inwestycje na najbliższe lata.

sprzedaj jak secio i kup se inne do przemieszczania się ;)

a rezanie nigdy się i tak nie zwróci ;)

Opublikowano

sprzedaj jak secio i kup se inne do przemieszczania się ;)

a rezanie nigdy się i tak nie zwróci ;)

Po co mam sprzedać skoro wszystko chodzi i jest porobione. A to co bym chciał to jeszcze mnie nie stać :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ludziska.................

Nie da się ustalić co jest dobre a co złe i które jest lepsze od którego

- każdy ma inne wymagania od auta

- każdy na auto patrzy przez pryzmat innej potrzeby

i nic nowego ani nie wniesiecie do tej rozmowy ani jeden nie jest mądrzejszy a drugi głupszy

Gdyby tak było to rynek motoryzacyjne składał by się z 2 marek 4 modeli i na tym koniec

Ale mając 20 czy 50 czy 100 tyś do wydania mamy kilkadziesiąt albo więcej opcji do wyboru - i nie dla tego że koncerny motoryzacji się nudzą i wymyślają dodatkowe opcje tylko takie są potrzeby klientów

Prosta sprawa

6 osób dyskutuje i na wzajem jeden drugiego stara się przekonać co jest lepsze - jak by Wam się udało jednogłośnie ustalić co jest najlepsze to powiem Wam jedno - motoryzacja stałą by się nudna - a dzięki temu że każdy ma inny punkt widzenia jest tak ciekawie.

Ja osobiście mam jedną wytyczną przy zakupie czy zmianie furki (i tak jest od x czasu i nie ważne czy miałem furkę za 20 czy 50 czy 100 tyś zł)

Jak mam gdzieś jechać to mam z rogalem od ucha do ucha iść do garażu po swoje auto i ma mi dawać taki fan że jak nie mam gdzie jechać to rogal mam mieć z samego faktu że je mam - to jest moje jedyne kryterium - z tą różnicą że ten rogal i fan każdemu z nas daje inna rzecz w aucie i inne ma znaczenie

Ps. no i musi być biturbo :grin:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi:

Miron, a myślałem, że wklęsłość :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.