Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sobota spędzona w garażu i auto po kosmetycznych zmianach (wszedzie wpadły białe kierunki ) nabrało młodszego wyglądu...

nbgnvgoo.jpg

fgura9af.jpg

4y4yx3pj.jpg

koło miód malina ;)

Zamula.wam.też tak forum...?

Naciapane z Z2

ani nie mów :(

Wolę starsze bmw/audi/wv/seat/skoda niż nowego forda i tym podobne, teraz kupujesz auto za 30 tyś a za rok jest warte lekko ponad 20, nie dość że środek plastikowy to na dodatek wjeżdżając w dziurę ma się wrażenie że koło odpadło, NIGDY

To zobacz ile traci nowe Audi do takiego 3 letniego :naughty:;).

Czasami to mam wrażenie, że sami nie wierzycie w to co piszecie :grin:.

Nikt nie mówi o nowym aucie.

ale mówiliśmy o utarcie wartości....porównaj nowe a4 i 3 letnie i forda mondka i 3 letniego ....ile wychodzi procentowo ...tu i tu ??

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jest tragedia ale już powoli sie odradza... Takie letnie przesilenie i serwery nie ogarniają... Pogoda z d*py to i ludzi na forum multum

Naciapane z Z2

Opublikowano

Ładnie się bolid prezentuje, jednak felga robi robotę chyba się jednak dam przekonać do nowej felgi :)

Właśnie zrobiłem print screena :kox:

Takie e46 czy to coupe czy sedan będzie zawsze wyglądowo kozak dużo lepiej mi się podoba niż A4 oczywiście z zewnątrz bo wnętrze wiadomo w Audi kepsze

Naciapane z Z2

Mario mi sie wydaje że Pucek miał co innego na myśli robiąc screena :wink:

to na wypadek jak dziadek diman będzie gadał "ja Was dupce i te Wasze modzenie " :decayed:

bankowo :D

Opublikowano

śpijcie dobrze :wink::hi:

Jeszcze Farna na TVP2 i spać :)

Opublikowano

rozruszaliśmy ten smutny wątek trochu ....psyt :D

Opublikowano

śpijcie dobrze :wink::hi:

Jeszcze Farna na TVP2 i spać :)

Teraz jak forum działa to idziesz spać... Dziś lipa w tv.. Więc faktycznie dobranoc...

Naciapane z Z2

Opublikowano

Dobre podsumowanie na tym zmulonym forum...

Ja se nismo zmienie na zabawke typu twingo rs lub clio rs i bede zadowolony no chyba że majki mi sprzeda bmw

Naciapane z Z2

To już możesz zacząć szukać RSa bo E46 zostaje na dłużej bo Ewcia sobie zaklepała zamiast ibizy

Opublikowano

rozruszaliśmy ten smutny wątek trochu ....psyt :D

No dobra przekonałeś mnie... Pssyyyttt ostatnie i nyny... Jutro na 9 zmieniam na zimówki w astrze a na 10 jade.montować car audio stage 1 w nismo

Naciapane z Z2

Dobre podsumowanie na tym zmulonym forum...

Ja se nismo zmienie na zabawke typu twingo rs lub clio rs i bede zadowolony no chyba że majki mi sprzeda bmw

Naciapane z Z2

To już możesz zacząć szukać RSa bo E46 zostaje na dłużej bo Ewcia sobie zaklepała zamiast ibizy
Na rsa mnie nie stać w audi to se kupie w clio...haha mi się podoba tylko musze dozbierać siana... Lub fiesta ST... Punto evo abarth.. To są moje typy zamiast nismo typowo dlamnie do pracy

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Tak się rozpisaliście że padło forum :grin:

Dużo by tu pisać, ale każdy ma jakieś priorytety, dziwne jest tylko to że każdy tak broni fordów, renaultów i tym podobnych wynalazków a ładujecie kasę w stare audi, po co? sprzedać i kupić za ten sam pieniądz NOWSZE autko :wink:

Majki, dokładnie tak jak pisałeś, musiałem uwiecznić to co napisał Diman :kox: a betka wygląda bardzo dobrze :wink:

Opublikowano

ja z racji tego że mam uziemione auto ostatnio jeździłem

10 dni panda w gazie rok 2012 i przejechane 60 tyś - bardzo plastikowa, plastiki skrzypią na każdym kilometrze

7 dni audi 80 1,9TDI rok 1994 - auto z epoki aut pancernych, jeździ się jak czołgiem

miałem okazje karnąć się focusem 2011 z przebiegiem 200 tyś - fajne przyjemne , daje radę

po przesiadce do nowego up! żony - mega banan , małe , zrywne

każdym zajechałem z punktu A do B i do wszystkiego idzie się przyzwyczaić

Opublikowano

Pajda, życie jest zbyt krótkie żeby przyzwyczajać się do byle czego.

Opublikowano

ja z racji tego że mam uziemione auto ostatnio jeździłem

10 dni panda w gazie rok 2012 i przejechane 60 tyś - bardzo plastikowa, plastiki skrzypią na każdym kilometrze

7 dni audi 80 1,9TDI rok 1994 - auto z epoki aut pancernych, jeździ się jak czołgiem

miałem okazje karnąć się focusem 2011 z przebiegiem 200 tyś - fajne przyjemne , daje radę

po przesiadce do nowego up! żony - mega banan , małe , zrywne

każdym zajechałem z punktu A do B i do wszystkiego idzie się przyzwyczaić

Pajda ja po przejechaniu 1200 km Fordem focusem 2 generacji miałem tydzień rehabilitacji na kręgosłup. Dlatego nigdy nikomu nie polecę tego auta

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

I po to jest forum żeby podyskutować a nie tylko sie witać...

Naciapane z Z2

Opublikowano

Dużo by tu pisać, ale każdy ma jakieś priorytety, dziwne jest tylko to że każdy tak broni fordów, renaultów i tym podobnych wynalazków a ładujecie kasę w stare audi, po co? sprzedać i kupić za ten sam pieniądz NOWSZE autko :wink:

Majki, dokładnie tak jak pisałeś, musiałem uwiecznić to co napisał Diman :kox: a betka wygląda bardzo dobrze :wink:

jak bym miał $ na koncie to bym się ani chwili nie zastanawiał i zmienił na coś młodszego i nie koniecznie grupa vag

Opublikowano

Nikt.nie pisze tutaj o byle czym... Kaj te czasy jak sie z keżorem rwało d*py w mysłowicach na cinquecento 900 na Wtrysku....[emoji1]

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Nikt.nie pisze tutaj o byle czym... Kaj te czasy jak sie z keżorem rwało d*py w mysłowicach na cinquecento 900 na Wtrysku....[emoji1]

Naciapane z Z2

Ty zawsze miałeś skrzywioną motoryzację :decayed:

Opublikowano

:D

Opublikowano

Haha oj,tam.pucek o gustach się nie dyskutuje... To tak samo jak.miron ma a5 i ładuje w to kase a ja w tej cenie bym wolał focusa rs...

Takego...

2c11d5109ce1531198259ed4f6a6c111.jpg

Naciapane z Z2

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

Panie już od dawna wiadomo że nowsze nie zawsze znaczy lepsze, a to że producenci prześcigają się w bajerach to tylko żeby pozyskać klienta a tak serio to bezsensownie wydana kasa. Owszem są rzeczy które warto mieć ale po co ma mi jakiś ford przypominać że tam był znak 50kmh...

Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

jak bym miał $ na koncie to bym się ani chwili nie zastanawiał i zmienił na coś młodszego i nie koniecznie grupa vag

A myślisz że jak zmienisz na takiego forda jak podałeś w linku to nie będzie się sypać? poczytaj o tdci, Ty robisz przebiegi i czego byś nie miał to prędzej czy później się sp***doli, każdy robi co chce ale jak mam czymś już jeździć to musi mi się podobać na zewnątrz i w środku bo po co się męczyć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.