Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

B7 też pada na pys sam wiesz bo ubezpieczałeś

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

B7 też pada na pys sam wiesz bo ubezpieczałeś

Na ubezpieczenie nie patrz bo B6 jest cenione na 16-18 tyś, a B7 o 10 tyś więcej, wiadomo że Secio nie sprzeda swojego za to co daje ubezpieczalnia, ale myślę że te 30 tyś to bardzo dobra cena, za ładnie zrobione B7 w dobrym stanie trzeba dać 35-40 tyś więc jest się jednak trochę do przodu.

Opublikowano

Puck ceny lecą proporcjonalnie a zmiana na b7 to żadna zmiana.Lepiej pomęczyć się jeszcze i dozbierać tym bardziej ze wie co ma :D

Moje takie zdanie

Ewentualnie wizyta u Mirona i B8 :naughty:

Opublikowano

Kwestia tego czy b7 się komuś podoba bo mnie nie zachwyca. Decyzja podjęta nie sprzedaje bo nic za to lepszego nie kupię a rezac mi się juz nie chce

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

gupiś :P

oddaj...takie sytuacje się mszczą .....zaraz Ci to ruda opierdzieli pewnie :grin:

Opublikowano

Ja bym na b7 nie zmieniło, bez sensu z kuli grilla z przodu. A przeskocz technologiczny żaden.

A właśnie że jest, chociażby CAN, bix skrętny, bardziej rozbudowany FIS. B6 nie kupisz z 3.0TDI, a tylko z 2.5TDI :decayed:

Edytowane przez H4mm3R

Opublikowano

Sprzedać, kupić Fiesta pojeździć, dobierać i kupić b8, bo widzę ze masz parcie na audi. Albo mały kredycie na 25 k i już

A są inne fajne wózki i nie koniecznie musi to być audi

Ja bym na b7 nie zmieniło, bez sensu z kuli grilla z przodu. A przeskocz technologiczny żaden.

A właśnie że jest, chociażby CAN, bix skrętny, bardziej rozbudowany FIS. B6 nie kupisz z 3.0TDI, a tylko z 2.5TDI :decayed:

No to po byku poprostu szał

Brak wizualizacji, brak martwego pola w lusterkach, brak kamerki czytania znaków i wiele innych. Według mnie b7 technicznie wypada kiedsko na tle aut po 2010 roku.

Opublikowano

Racja

W c**j zmian fakt :grin:

Sprzedać, kupić Fiesta pojeździć, dobierać i kupić b8, bo widzę ze masz parcie na audi. Albo mały kredycie na 25 k i już

A są inne fajne wózki i nie koniecznie musi to być audi

Brak wizualizacji, brak martwego pola w lusterkach, brak kamerki czytania znaków i wiele innych. Według mnie b7 technicznie wypada kiedsko na tle aut po 2010 roku.

Przecież to projektowali jak mój paść już jeździł...to nie dziwota :)
Opublikowano

no to chlopaki jak secia namówić zeby mi ja pogonil:d kasa czeka uwazam ze 30tys dla kupującego to dużo za b6 ale jestem zdecydowany przyjechac po nią chociazby jutro:)

Opublikowano

Ale zawsze to coś w stosunku do B6, poza dużym grillem. Wiadomo że do B8 na wypasie za 80K nie ma co porównywać. Swoją drogą jesteś inwalida że znaków nie rozpoznajesz i używasz lusterka tylko po to żeby błyszczyk nałożyć :grin:

Bo ja dla takich wodotrysków auta bym nie zmienił.

Racja

W c**j zmian fakt :grin:

Panie Ty to i tak tylko będziesz łożyska systematycznie wymieniać w kołach niż auto zmienisz :grin:

Edytowane przez H4mm3R

Opublikowano

Amen Brachu :)

Opublikowano

Wszystko sprzedałem. Nie pisać już ;-)

Naciapane z Z2

Opublikowano

Akurat ktoś ci tu coś pisał haha ☺

Opublikowano

A skąd wiesz diman co było na pw?

Naciapane z Z2

Blu ray i xb radio peesidenta poszły w a4 klub

Naciapane z Z2

Opublikowano

Spoko młody udanego bisnesu ☺

Opublikowano

Komu?

bb4dc6cefff75327ec28373c251211d5.jpg

Jak handel to handel :D

Opublikowano

A cóż to jest

Opublikowano

Kwestia tego czy b7 się komuś podoba bo mnie nie zachwyca. Decyzja podjęta nie sprzedaje bo nic za to lepszego nie kupię a rezac mi się juz nie chce

naciepane z GT-I9195

Rozumiem Cię ostatnio też miałem okazję moja sprzedać za 21tys a nie miałem zamiaru dokładać do innego auta wiec stwierdziłem ze w tej kasie nic lepszego nie kupie... odnośnie przejścia na B7 tez nie widzę sensu nie oszukujmy się b7 to tak jak by b6 po lifcie.

Edytowane przez egon47

Opublikowano

He i dlatego od razu zacząłem od

Opublikowano

naciepane z GT-I9195

Rozumiem Cię ostatnio też miałem okazję moja sprzedać za 21tys a nie miałem zamiaru dokładać do innego auta wiec stwierdziłem ze w tej kasie nic lepszego nie kupie... odnośnie przejścia na B7 tez nie widzę sensu nie oszukujmy się b7 to tak jak by b6 po lifcie.
Amen :-)

naciepane z GT-I9195

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.