Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miron ja to siedze na de ale szukam pieknej B6 dla Jasia ale ceny masakrują porównując do naszego allegro

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=241293098&utm_source=sharedAd&utm_medium=android

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=241769701&utm_source=sharedAd&utm_medium=android

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Majki, prawie 40 koła za B6:facepalm:

Miron, wiesz dlaczego to u mnie nie stoi, czarne i 2 litry, zresztą ja na razie niczego nie szukam, ostatnio mam większe parcie na 2 kółka:decayed:

Aaa i jeszcze jedno, jest bardzo proste rozwiązanie problemu dojazdu, bierzesz tych swoich brukarzy i za jeden dzień droga jest poprawiona, masz wtedy piękne b8 poliftowe w Sline.

Edytowane przez Pucek

Opublikowano
8 minut temu, Pucek napisał:

za taki prajs to już ludzie b8 kupują   :decayed:

Opublikowano

Pucek dlatego gadam mu 36 tys niech wykłada za Twoja i ma spokoj bez jeżdzenia do de. ;)

Opublikowano
Pucek dlatego gadam mu 36 tys niech wykłada za Twoja i ma spokoj bez jeżdzenia do de. [emoji6]

Hehe to bym wtedy mial problem...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Za 36 to może Kędzior by sie skusil.

Opublikowano

Ta niebieska b6 ładna  :good: ale ceny spore...co wy chcecie to u nas są same perełki :decayed:

To już chyba w tej kasie wolałbym coś takiego 

https://www.otomoto.pl/oferta/volkswagen-golf-gti-w-bdb-stanie-polecam-ID6yR4JN.html

ale patrząc na przebieg i fotel kierowcy to też pewnie perełka :grin::grin:

Opublikowano

Pany zapowiada się jutro jakiś spot ;) ... może nawet kebsa bym wszamał już nie pamiętam jak to smakuje :decayed:

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, Pucek napisał:

Miron, wiesz dlaczego to u mnie nie stoi, czarne i 2 litry, zresztą ja na razie niczego nie szukam, ostatnio mam większe parcie na 2 kółka:decayed:

Aaa i jeszcze jedno, jest bardzo proste rozwiązanie problemu dojazdu, bierzesz tych swoich brukarzy i za jeden dzień droga jest poprawiona, masz wtedy piękne b8 poliftowe w Sline.

Pucek - Ci kolesie mi tą droge wycenili na 18 tyś zł

A co do polifta to chyba miałeś na myśli łagne gołe 2 litrowe do 65-70 tyś zł bo jak naprawde ładne i jadące i jeszcze z Q to 80+

U mnie musi to być all - a te jeszcze 10 tyś droższe od zwykłej

Opublikowano

71f4050420b8ee9d4ad20d6a730a05a7.jpg

A my upalamy B7 po A1 na blachach z mojej B6.... Jak dla mnie to BRD bez quattro sie lepiej od mojej odpycha

Opublikowano
0755ddf85a9741f74a3fe1fab3896b93.jpg

Dobrze że mi sie moje podoba, po majówce gleba z przodu wpadła żeby z tyłem wyrównać i dokładka z cupry i nie patrze po mobile.de ani allegro hehe.

Majki ale obiecaj mi tym razem że nie odwalisz mi numeru jak gregor czy Ty sam z BMW że sprzedasz obcemu... Będzie na sell chce wiedzieć pierwszy i koniec bez pitolenia

Naciapane z Z2

Opublikowano
Te zielone B8 to idealne dla Artura (leśniczego)

Jak bym miał kupować wypaśne B8 to biorę te i się nie zastanawiam
http://allegro.pl/a4-b8-quattro-s-line-b-o-panorama-fullll-i6808000646.html
Aż sie dziwie że one już u Pucka w garażu nie stoi
Majki w moim przypadku "wypaśne B8" odpadają - większość z nich to ładniutkie s-line a takimi to ja do siebie nie wjadę niestety
Na tą chwilę muszę zostać przy półce allroad
NA polifty i s-line mogę sobie tylko popatrzeć - ich wysokość to raz a budżet to dwa
Majki jadna z ładniejszych sztuk jaką u siebie widzę to jest na allegro ta sztuka która stała po prawej jak jechaliśmy z BT
Biały allroad polift na fajnym wypasie
Tylko jak widzę że za takiego allroada 2 litrowego trzeba dać 80 tyś to mam dość
ładne 3.0 to od razu 100 tyś - masakra
Nawet widzisz miszel jak ma 2.0 bez Q i troszke wypasu to od razu trzeba dać 80 tyś

Doczytaj przebieg...

Naciapane z Z2

Opublikowano
Miron ja to siedze na de ale szukam pieknej B6 dla Jasia ale ceny masakrują porównując do naszego allegro

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=241293098&utm_source=sharedAd&utm_medium=android

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=241769701&utm_source=sharedAd&utm_medium=android

Ceny kosmos bo i przebiegi fajne.... Proste

Naciapane z Z2

Opublikowano

Moim zdaniem przebieg robi cene potem wypas i cała reszta... Co widać po tych B6 lub po Pasku Walady w dodatku w AT i Egona B8....

Naciapane z Z2

Opublikowano
71f4050420b8ee9d4ad20d6a730a05a7.jpg 

A my upalamy B7 po A1 na blachach z mojej B6.... Jak dla mnie to BRD bez quattro sie lepiej od mojej odpycha

Jakby biała miała Q to myśle że miron by mi pomógł to sfinalizować ;-)

Wtedy mojej biore Corse zamiast Mokki X i mam troszku więcej grosza na budowe... Która stoi pod znakiem zapytania...

Naciapane z Z2

Opublikowano

Mario przyjedz jutro przejedziesz sie białasem a poźniej moim Q i powiesz co lepiej jedzie ;)

Opublikowano
Mario przyjedz jutro przejedziesz sie białasem a poźniej moim Q i powiesz co lepiej jedzie [emoji6]

Majki napisz mi PW w jakiej cenie jest białas... Bo twoje B6 to wiem ile

Naciapane z Z2

Opublikowano

Poszło PW
A tak poza tym to niemieccy mechanicy a raczej wymieniacze muszą się jeszcze dużo nauczyć.... Wg nich głowica do wymiany bo coś hałasowało a urwała sie 1 klapka w kolektorze ;)

Opublikowano

Mamy pogadane na PW... Gdyby nie temat budowy biera jutro... A może temat budowy przyczyni się do zmiany bmw na b7... daj mi pomyśleć pare dni...

Jest już gdzieś wystawiona?

Naciapane z Z2

Opublikowano

Nie ma dopiero w sobote bedzie pod karcherem ;)

Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.