Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi:

Czester czy to w sprawie TOMIQ-a do mnie dzwoniłeś ?

Bo widze ze autko było zapowietrzone :wink4: więc chyba o niego chodziło :>

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Ten wynik 9-9-9 to jest jakiś dowcip, pewnie sabotaż. Ktoś głosuje tak aby zrobić zamęt chyba. Pewnie jacyś wandale z zewnątrz :przebiegly:

gregor coś dla ciebie

Piękne. Kiedyś już chyba widziałem ten klip. Poza tym te kawałki z RS6 są urywkami programu Top Gear:

http://www.youtube.com/watch?v=udNihQqg6j4

Ja jestem fanem tego programu. Widziałem wszystkie odcinki :decayed:

Miron oglądaj do końca. W autach z wielllllką mocą zapalająca się ta kontrolka to norma :decayed:

Ps. Gregor................. i pamiętaj............... SŁOWACY, SŁOOOOWAAAACYYYY :wallbash::polew:

Kup mi lecytynę lepiej dla pewności, abym nie zapomniał że to byli jednak słowacy :decayed:

Opublikowano

Gregory piekny odcineczek same nie pozorne furki a jakie za.....cze :wink4:

Opublikowano

:hi:

Ten wynik 9-9-9 to jest jakiś dowcip, pewnie sabotaż. Ktoś głosuje tak aby zrobić zamęt chyba. Pewnie jacyś wandale z zewnątrz :przebiegly:

Przed zagłosowanie nie zna sie wyników - wyczuwam duży spisek... Miron chyba może zobaczyć jak kto glosował ? :mysli: :mysli:

Opublikowano
  • Autor

głosowaliśmy do czwartku wieczora - wynik 9-7 w związku z tym godzina zlotu zostaje nie zmieniona i jest to 18.00

Proszę już nie głosować :wink4:

Opublikowano

Spoko Mironku mamy to juz gdzieś :polew:

Mam wszystkie odcinki Naznaczonego, 39 i pół, Brzyduli jak by kto chciał. kiedys Mironek wspominał że go interesuje 39 i pół, więc jak ile kopi nagrywac co :mysli:

Opublikowano

Spoko Mironku mamy to juz gdzieś :polew:

Mam wszystkie odcinki Naznaczonego, 39 i pół, Brzyduli jak by kto chciał. kiedys Mironek wspominał że go interesuje 39 i pół, więc jak ile kopi nagrywac co :mysli:

http://www.serialeonline.pl/

ty też są wszystkie odcinki :naughty: :naughty: :naughty:

i nie trzeba marnować 1,30 na płytki cd :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

a jak nie to są 10--tki takich serwisów on line nawet z filmami, przed chwila oglądałem distrykt 9 od tyg w kinach..

Opublikowano

O Jezu Krolu może komuś sie nie chce szukac i akurat na kompie oglądać :gwizdanie: więc oferuje co mam a ty mi tu komentarz z d*py wyj...y wystawiasz ;( nie każdy jest tak doskonały jak ty i ma wszystko na bierząco :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Krolu nie psuj interesu Pelexowi bo mnie zawsze 5 zł za odcinek kasował :naughty:[br]Dopisany: 17 Październik 2009, 22:47_________________________________________________i to po znajomości było :)

Opublikowano

Mironku Ciebie :mysli: to zawsze za darmoche moge obsłuzyć :polew:

Opublikowano

ta to przeze mnie dzwonil. hehe teraz musze dociekac

dlaczego sie zapowietrzyl. Generalnie mam powymieniane wszystkie filtry procz paliwa.

.No i gdzies musze poczyscic te zapieczone lopatki narazie niemam gdzie. Dla scislosci tomq . Pozdrawiam tomq :)

Opublikowano

ta to przeze mnie dzwonil. hehe teraz musze dociekac

dlaczego sie zapowietrzyl. Generalnie mam powymieniane wszystkie filtry procz paliwa.

.No i gdzies musze poczyscic te zapieczone lopatki narazie niemam gdzie. Dla scislosci tomq . Pozdrawiam tomq :)

Pozdrawiam Cie serdecznie i proponuje Ci pogonić Twojego paździocha porządnie może to rozrusza Twoje łopatki z dmuchawy a jak nie masz doświadczenia w tym temacie to poczekaj aż przyjadę na spocik i oprucz łopatek rozgrzeje także Twój ręczny hamulczyk :polew: wtajemniczeni wiedza o co chodzi :naughty:

Opublikowano

O Jezu Krolu może komuś sie nie chce szukac i akurat na kompie oglądać :gwizdanie: więc oferuje co mam a ty mi tu komentarz z d*py wyj...y wystawiasz ;( nie każdy jest tak doskonały jak ty i ma wszystko na bierząco :tongue4:

kurcze chciałem wam pomóc... :( :( :( a tu zaraz zjeby

już nic Wam nie powiem nigdy... :foch:

nawet jak będzie można paliwo za darmo z netu ściągać... a jeszcze chyba tylko tego w tej chwili się nie da :chytry: :chytry:[br]Dopisany: 17 Październik 2009, 23:06_________________________________________________

Mironku Ciebie :mysli: to zawsze za darmoche moge obsłuzyć :polew:

nie chce wiedzieć jak ty Mirona obsługujesz... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :banan1: :banan1: :banan1:

Opublikowano

Krolu zniszcze Cie jak tylko dojade na spocik ty zabrany wróblu pocztowy :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor
:embarrassed:
Opublikowano

A właśnie Pelex mam pytanko, jeden z wężyków powrotnych (chyba) z pompy paliwowej, mam do wymiany, czester kupił mi taki nowy :notworthy: :notworthy: :notworthy: ale po tym co się ostatnio na spocie działo, mam pytanie, czy mogę tak po prostu odłączyć ten stary wężyk i wpiąć nowy ??? Nie chce, żeby mi się cos zapowietrzyło... [br]Dopisany: 17 Październik 2009, 23:09_________________________________________________

Krolu zniszcze Cie jak tylko dojade na spocik ty zabrany wróblu pocztowy :polew: :polew: :polew:

ty mnie lepiej przewieź furą między słupami to i tak dostanę zawału :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

[br]Dopisany: 17 Październik 2009, 23:10_________________________________________________kurcze, mogłem założyć watek na technicznym (na temat wężyka) bym sobie posty nabił :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Krolu możesz śmiało wymieniać każdy wężyk :naughty: nawet jak okręcisz ciśnieniowy to tez nie ma problemu nic nie bój :evil:

a co do przejażdżki miedzy filarkami to możesz na mnie liczyć :tongue4: jak mi sie to padło zwane A4 nie rozsypie to problemu ni ma :polew:

Opublikowano

Krolu możesz śmiało wymieniać każdy wężyk :naughty: nawet jak okręcisz ciśnieniowy to tez nie ma problemu nic nie bój :evil:

a co do przejażdżki miedzy filarkami to możesz na mnie liczyć :tongue4: jak mi sie to padło zwane A4 nie rozsypie to problemu ni ma :polew:

no to super, może w poniedziałek to zrobię dzięki za info ... a jak coś to między filarami możesz posmigac moją eSSSSSSSSSSSSą :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ni ma problem jak masz w miare sprawny ręczniak to damy rade :evil:

Opublikowano

ni ma problem jak masz w miare sprawny ręczniak to damy rade :evil:

musisz sprawdzić :kox: :kox: :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.