Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 daje jeszcze rok a na Gliwickich będzie B8 zakład ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 daje jeszcze rok a na Gliwickich będzie B8 zakład ? nie dam rady ze rok pucek... :polew: :polew:[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 21:45_________________________________________________ no to widzę że nadal myślicie co czester kupił nie my wiemy a pucek nie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Co to za auto Czester kupił że to taka tajemnica?? bo już czytam z niecierpliwościa 4 strone i ku..wa dalej nic nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 jak Rudi wie to naprawde się obraże... ja jak kupiłem to nie zdążyłem wejść na forum a każdy już wiedział a zresztą, lotto mi to Królu, no bierzesz statek z chin pełen włoskich płytek i masz B8 a wtedy by chyba Mirka rozerwało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 jak Rudi wie to naprawde się obraże... ja jak kupiłem to nie zdążyłem wejść na forum a każdy już wiedział a zresztą, lotto mi to Królu, no bierzesz statek z chin pełen włoskich płytek i masz B8 a wtedy by chyba Mirka rozerwało rozerwało - wręcz przeciwnie - fajnie byłoby mieć taką furencje na Gliwickich ( życzę każdemu nawet w morde nie wiedziałem że B8 w sedanie seryjnie z ledami tył wychodzi........................ nie no szkoda słów - piękna na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 jak Rudi wie to naprawde się obraże... ja jak kupiłem to nie zdążyłem wejść na forum a każdy już wiedział a zresztą, lotto mi to Królu, no bierzesz statek z chin pełen włoskich płytek i masz B8 a wtedy by chyba Mirka rozerwało jak bym cały statek załadował to bym takiego padła nie kupił... podoba mi se nowe osobowe lambo... a to też prawie audi.. :gwizdanie: a poza tym wątpię, zęby Miron mi zazdrościł... albo wogóle komukolwiek :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 no i gdyby Krolu takie miał - to myślę kiedyś by mi odsprzedał ( jako pierwszemu w kolejce, po znajomości ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 jak Rudi wie to naprawde się obraże... ja jak kupiłem to nie zdążyłem wejść na forum a każdy już wiedział a zresztą, lotto mi to Królu, no bierzesz statek z chin pełen włoskich płytek i masz B8 a wtedy by chyba Mirka rozerwało Ta krolu bierz ten statek płytek z Chin, później za niego nie zapłać tylko kup B8 a później to już Cie nie bedziemy widzieli bo Cie Triada bedzie ścigać za dług Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 no wlaśnie nie wiem miałaś napisać że wiesz [br]Dopisany: 26 Październik 2009, 21:53_________________________________________________ jak bym cały statek załadował to bym takiego padła nie kupił... podoba mi se nowe osobowe lambo... a to też prawie audi.. :gwizdanie: a poza tym wątpię, zęby Miron mi zazdrościł... albo wogóle komukolwiek dzięki Krolu chyba jednak będziesz miał Vipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Ta krolu bierz ten statek płytek z Chin, później za niego nie zapłać tylko kup B8 a później to już Cie nie bedziemy widzieli bo Cie Triada bedzie ścigać za dług To jest najgorsze w tym co robię, że moja prowizja wpierw leci do Chin potem statek wypływa.. a potem dopiero leci do mnie więc nie ma strachu z Traidą [br]Dopisany: 26 Październik 2009, 21:55_________________________________________________ dzięki Krolu chyba jednak będziesz miał Vipa No te b8 też ci odsprzedam.... możesz już zmienić na fioletowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 lambo...a na co Ci lambo? wyobraź się, taki chudy blondynek w lambo, PRAWIE JAK DODA a mi sie B8 nie podoba, tzn tak to okej ale te ledy wioską zalatują jak nie wiem :> taka biała, pakiet czerń, 19'' minimum, tak z 3.0 tfsi no i idzie pojeździć, ale bez ledów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 ok KROLU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 no to jak nie lambo to taki będzie następny: [br]Dopisany: 26 Październik 2009, 22:00_________________________________________________ ok KROLU to już w sumie jest nas 26 :kox: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 P.S. to na zdjęciu to jest zwykła S z body RS... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 P.S. to na zdjęciu to jest zwykła S z body RS... sie wie - bo to SIDowóz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 P.S. to na zdjęciu to jest zwykła S z body RS... sie wie - bo to SIDowóz nie SID ma srebrną... :wallbash: :wallbash: podpadziocha... To jest fura Adama z Piaseczna... www.sportmile.pl [br]Dopisany: 26 Październik 2009, 22:04_________________________________________________zaraz mi VIP-a weźmnie ;( ;( ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 a Ty go w ogóle miałeś??? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 P.S. to na zdjęciu to jest zwykła S z body RS... sie wie - bo to SIDowóz nie SID ma srebrną... :wallbash: :wallbash: podpadziocha... To jest fura Adama z Piaseczna... www.sportmile.pl [br]Dopisany: 26 Październik 2009, 22:04_________________________________________________zaraz mi VIP-a weźmnie ;( ;( ;( ;( no i wykrakałeś :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 22:07_________________________________________________ a Ty go w ogóle miałeś??? :polew: w naszych oczach zawsze nim będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 a Ty go w ogóle miałeś??? :polew: no stronę temu dostałem :kox: :kox: [br]Dopisany: 26 Październik 2009, 22:08_________________________________________________ w naszych oczach zawsze nim będzie ijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dziś nie zasnę :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: :banan3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi