Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrobię program zrobię program... bla bla... zrób a ja do tego czasu może już czymś innym będę jeździł :decayed:

Miron nie pozwól krzywdzić swoich :polew:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no moja rej kazdy bedzie widzial we wstecznym lusterku :decayed:

ja chce byc najwolniejszy bo przynajmniej dluzej mnie bedzie widac na drodze :tongue4:

Opublikowano

A-rek to w sumie wiesz co? :naughty:

kupię skrzynię od Ciebie :decayed:

podeślij mi info o tym zakładzie od felg na priv lub tutaj proszę bardzo :decayed:

Opublikowano

sam zaczynasz się przechwalać :gwizdanie:

ja nie muszę Ci udowodnić że Cie objade...co mi to da?

zmiana auta, hmmm no i co? ja kupie SHREKa i nawet R8 Ci nic nie da, co nie AREK? :decayed:

Miron, fajne masz te ledy :polew: lubię je oglądać jak spalanie Ci wchodzi na 9 litrów gnoju :naughty:

Opublikowano

sam zaczynasz się przechwalać :gwizdanie:

ja nie muszę Ci udowodnić że Cie objade...co mi to da?

zmiana auta, hmmm no i co? ja kupie SHREKa i nawet R8 Ci nic nie da, co nie AREK? :decayed:

Miron, fajne masz te ledy :polew: lubię je oglądać jak spalanie Ci wchodzi na 9 litrów gnoju :naughty:

przecież tu nikt się nie przechwala :wink4:

po prostu mówisz "zrobię program to Cię objadę" już po raz 10ty w moim kierunku :decayed:

a to że się tu droczymy to chyba od tego jest ten wątek? :polew:

Opublikowano

Pucek ja w sumie ledy z Twojego powodu rezałem - żebyś miał ciekawszy widok :decayed:

Opublikowano

noooo to fajnie, chociaż ostatnio widziałem nawet drugą parę takich ledów, ale tylko momentami

SoMeS, to zrób sobie korekte i możemy sie sprawdzić, będziesz mógł się chwalić że APU objechałeś :naughty:

Opublikowano

wszystko jest w celu sprawdzania naszych furaków a nie chwalenia się.. chyba że się mylę :cool1:

Opublikowano
ja kupie SHREKa i nawet R8 Ci nic nie da, co nie AREK?

ano, ano :> i jest nawet na sprzedaz ten Golf II ktory objechal R8 oraz Bentleya Continentala GT :wink4:

Somes to jest jego (alu polerka) gg 2597229 (ale nie wiem czy aktualny bo dawno z nim nie gadalem)

Opublikowano

Somes - przyzwyczaj sie do tekstów Pucka - odkąd na T - to inny człowiek - nawet Babcie by sprzedał dla 20 kucy :decayed:

Opublikowano

Somes - przyzwyczaj sie do tekstów Pucka - odkąd na T - to inny człowiek - Babcie by sprzedał dla 20 kucy :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

dobrze że mi mówisz Miron bo właśnie jakiś dziwny się zrobił i nie potrafiłem go rozgryźć :decayed:

A-rek dzięki wielkie :wink4:

Opublikowano
ja kupie SHREKa i nawet R8 Ci nic nie da, co nie AREK?

ano, ano :> i jest nawet na sprzedaz ten Golf II ktory objechal R8 oraz Bentleya Continentala GT :wink4:

Somes to jest jego (alu polerka) gg 2597229 (ale nie wiem czy aktualny bo dawno z nim nie gadalem)

A-rek ile biora od koła?? Bo sie zastanawiam czy moje cale zrobic w poler czy tylko rant :)

Opublikowano

dobrze że mi mówisz Miron bo właśnie jakiś dziwny się zrobił i nie potrafiłem go rozgryźć :decayed:

A-rek dzięki wielkie :wink4:

Somes - przyzwyczaj się :wink4:

Wyrzywa się na innych - za to że tyle lat się pocił latem w swojej A4 :gwizdanie:

Opublikowano

Wyrzywa się na innych - za to że tyle lat się pocił latem w swojej A4 :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Mirek, co zrobisz no, tak ta choroba właśnie działa :tongue4:

babcia mnie ostatnio szpieguje, ale i pomogła, kazałem jej stać obok kanału i podawać klucze :>

bo była ciekawa co znów za "ruły" wkładam pod maskę :polew:

ADR to było to... ;(

teraz to nawet z zimne dni jeżdżę na klimie :kox:

Opublikowano

Gregor ma 265 kucy i nic nie pisze a Pucek dopiero zaczyna rezać a już każdemu dowala i dogaduje jakby 400 przekroczył :decayed:[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 22:49_________________________________________________

Mirek, co zrobisz no, tak ta choroba właśnie działa :tongue4:

babcia mnie ostatnio szpieguje, ale i pomogła, kazałem jej stać obok kanału i podawać klucze :>

bo była ciekawa co znów za "ruły" wkładam pod maskę :polew:

ADR to było to... ;(

AREK, teraz to nawet z zimne dni jeżdżę na klimie :kox:

:polew: :polew:

Pucek - jak się babcia przy Tobie wyszkoli to jeszcze papiery do Magro złoży :polew:

Opublikowano

Gregor ma 265 kucy i nic nie pisze a Pucek dopiero zaczyna rezać a już każdemu dowala i dogaduje jakby 400 przekroczył :decayed:

święte słowa :naughty:

już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć tego golasa :przebiegly:

Opublikowano

Gregor ma 265 kucy i nic nie pisze a Pucek dopiero zaczyna rezać a już każdemu dowala i dogaduje jakby 400 przekroczył :decayed:

święte słowa :naughty:

już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć tego golasa :przebiegly:

:polew:[br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 22:52_________________________________________________tylko nie golasa - ma 10 poduch :decayed: i wszystkie kiedyś działały :polew:

Opublikowano

jaki golas...

10 poduszek - masz? NIE

podgrzewane d*py - masz? NIE

białe zegary - masz ? NIE

no i słoneczka... masz ? NIE i nie chciej :polew:

to na tyle :> jest czym kozaczyć :>