SoMeS Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 też się tym na obczyźnie rozpijałem i nie omieszkałem sobie przywieźć
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 też się tym na obczyźnie rozpijałem i nie omieszkałem sobie przywieźć Z "gwinta" czy "blanco" :?:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2009, 21:56_________________________________________________No chyba że "oro" ale to raczej sierra gold
SoMeS Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 shootami piłem jeszcze jakiś wynalazek "black" normalnie czarna w kieliszku była
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 piłem jeszcze jakiś wynalazek "black" normalnie czarna w kieliszku była nie próbowałem ale jak to mówią jeszcze nic straconego Dobra chociaż była :?:
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 wtedy to już mi było wszystko jedno To chyba jednak nie chcę tego spróbować :polew:
SoMeS Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 nie wiem ale ta barmanka tak fajnie to robiła że zapomniałem zbadać smak bo myślałem o czymś innym
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 nie wiem ale ta barmanka tak fajnie to robiła że zapomniałem zbadać smak bo myślałem o czymś innym byłeś w holandii o koledze :polew:
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 Gregor czy więcej takich furek tym lepiej
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 akurat byłem z koleżankami :gwizdanie: Gregor czy więcej takich furek tym lepiej Aleś trafił z tematem do rozmowy :polew: ooo Mirek podglądacz Jak zwykle
SoMeS Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 no faktycznie trafił w sedno jak zawsze na temat jak to śpisz? Dorota z łóżka wyrzuciła? ;(
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 no faktycznie trafił w sedno jak zawsze na temat jak to śpisz? Dorota z łóżka wyrzuciła? ;( Pewnie znowu kolacji za coś nie dostał i czeka na pizzę
Guregoru Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 i znając Jego to za niewinność Pewnie za długo siedział w garażu
miron78 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 Pucek byłem dziś w Rybniku i padało już tam nie pojadę [br]Dopisany: 01 Grudzień 2009, 22:25_________________________________________________ przecież w tym padle nie ma co rezać nawet mi o tym nie przypominaj [br]Dopisany: 01 Grudzień 2009, 22:26_________________________________________________A gdzie nasz Patrikos - rozumiem w piątek będzie browarek
Rekomendowane odpowiedzi