diman Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 siemacie po spocie dotarlem do chaty spocik wporzo kregle rowniez musimy to jeszcze powtorzyc kiedy oczywiscie kregle dzieki poprawilem male nie dopatrzenie
miron78 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 ja też już w domku - jak zwykle wypad na pozimie - nie ma nic lepszego od mega zgranej ekipy
krolu Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 ja też już w domku - jak zwykle wypad na pozimie - nie ma nic lepszego od mega zgranej ekipy a podłączyłeś sobie ten przepływomierz z powrotem ?
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 jestem, nie czytam tych 20 stron spamu bo i tak tam nic ciekawego nie będzie... wykres, jak najbardziej zadowolony, żeby mi się jeszcze tylko te ciśnienie oleju nie traciło :gwizdanie: kręgle, baaardzo fajnie, te piwka i ta barmanka.... kolejny dzień spędzony wspólnie z tymi jełopami z Gliwickich uważam za udany no to spamujcie, a ja idę wkleić wykres w odpowiedni dział, tak żeby niektórym szczęki opadły :>
miron78 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 ja też już w domku - jak zwykle wypad na pozimie - nie ma nic lepszego od mega zgranej ekipy a podłączyłeś sobie ten przepływomierz z powrotem ?
krolu Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 ja też już w domku - jak zwykle wypad na pozimie - nie ma nic lepszego od mega zgranej ekipy a podłączyłeś sobie ten przepływomierz z powrotem ? zgrana ekipa : - 3 zagaduje - 2 odpina - reszta zasłania :polew:
miron78 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 zgrana ekipa: wszyscy wysyłają mi PW żeby zmienić miejsce zlotów i nie mówić Krolowi [br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 23:17_________________________________________________Patrikos, Pitek - dzięki za browarek
krolu Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 zgrana ekipa: wszyscy wysyłają mi PW żeby zmienić miejsce zlotów i nie mówić Krolowi [br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 23:17_________________________________________________Patrikos, Pitek - dzięki za browarek jak ja tu z całą reszta na skypie siedzę więc chyba Ci się coś pomyliło
miron78 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 zgrana ekipa: wszyscy wysyłają mi PW żeby zmienić miejsce zlotów i nie mówić Krolowi [br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 23:17_________________________________________________Patrikos, Pitek - dzięki za browarek jak ja tu z całą reszta na skypie siedzę więc chyba Ci się coś pomyliło mieli z Tobą gadać - tak dla niepoznaki
krolu Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 zgrana ekipa: wszyscy wysyłają mi PW żeby zmienić miejsce zlotów i nie mówić Krolowi [br]Dopisany: 04 Grudzień 2009, 23:17_________________________________________________Patrikos, Pitek - dzięki za browarek jak ja tu z całą reszta na skypie siedzę więc chyba Ci się coś pomyliło mieli z Tobą gadać - tak dal niepoznaki dziwne bo mi mówią, że teraz spoty będą w Chorzowie ... :mysli:
miron78 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 sam widzisz , że już ścieme walą żebyś na Gliwickie nie wpadał
krolu Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 sam widzisz , że już ścieme walą żebyś na Gliwickie nie wpadał Masz złe info... z tego co ja wiem to dziś Patrikos foty robił po to, że jak będziesz sam na forum stał to Ci rozkleimy nasze zdjęcia przez wzgląd na stare "dobre" czasy...
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/b5_apu_18_t_apu_test_pipe_tip_itg_wykres-t106108.0.html :decayed: tylko bez spamu
egon47 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ja dopiero w domu SoMes albo mi sie wydaje albo Ci pozniej zaczelem odchodzic Bo na jedynce za dlugo mielilem
miron78 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 sam widzisz , że już ścieme walą żebyś na Gliwickie nie wpadał Masz złe info... z tego co ja wiem to dziś Patrikos foty robił po to, że jak będziesz sam na forum stał to Ci rozkleimy nasze zdjęcia przez wzgląd na stare "dobre" czasy... http://www.a4-klub.pl/smf/b5_apu_18_t_apu_test_pipe_tip_itg_wykres-t106108.0.html :decayed: tylko bez spamu zapomnij
krolu Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Dobra Mironku będę już miły ale musiałem się odgryźć za tą wiochę w tym kebabie
miron78 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2009 Dobra Mironku będę już miły ale musiałem się odgryźć za tą wiochę w tym kebabie ok - masz prawo
krolu Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Dobra Mironku będę już miły ale musiałem się odgryźć za tą wiochę w tym kebabie ok - masz prawo :cool1:
bish - kopt Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 ...bry z wieczorka... wszyscy chyba zadowoleni z hamowni oprócz mnie i Dogiego, no nic w pn autko bedzie rozkopane
Rekomendowane odpowiedzi