Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miron to pewnie twoja tak naprawde wazy z 2 tony bo na "skupie" to wagi maja przekalibrowane zeby za duzo nie placic :tongue4:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Egon jedź na Rocara do Czerwionki tam zawsze wszystko przechodzi bez problemu i bardzo ugodowi ludzie tam są.

Miron gdzie się konkretnie ważyłeś bo myślę żeby też zważyć eSe?

lepiej gdybyś nie zapytał :polew:

na "skupie złomu" w Knurowie ( z wilsona jedziesz w prawo na oczyszczalnie i po prawej masz skup złomu ) koszt 0,00 :)

Tylko trzeba fury pilnować żeby ją widlakiem jako złom nie potraktowali :polew:

:hi:...bry z wieczorka...

...ja wczoraj ważyłem swoją pół baku paliwa i ja w środku (94kg) - 1477kg (w papierach 1500)

Opublikowano
  • Autor

Miron to pewnie twoja tak naprawde wazy z 2 tony bo na "skupie" to wagi maja przekalibrowane zeby za duzo nie placic :tongue4:

nie nie - gadałem z nimi - dokładność do 5kg - a waga mojej B7 1795kg bez kierowcy :disgust:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 21:50_________________________________________________ależ moja by zapitalała jakby ważyła 1500kg :naughty:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 21:50_________________________________________________B7 3.0 to zawsze był czołg pod względem wagi

Opublikowano

Bry :hi:

Egon jak chcesz diagnostów to mam takich co Ci nawet na auto nie spojrzą :decayed:

Opublikowano

Bry :hi:

Egon jak chcesz diagnostów to mam takich co Ci nawet na auto nie spojrzą :decayed:

auto chce sparwdzic wlasnie bo to dla mojego bezpieczenstwa ale wydaje mi sie ze niemam zadnych luzow na zawieszeniu a hamulce tez mam dobre tylko zeby sie o pierdoly nie czepiali jak tylne migacze przeciemnione itp. a gdzie masz takich Somes??

Opublikowano

w Rybniku :gwizdanie:

za 200zł zrobią Ci przegląd ale i tak ich nie interesuje jeżeli coś nie tak :wink4:

Opublikowano

Egon jedź na czerwionkę zapłacisz normalnie czyli te sto ileś złotych sprawdzą Ci całe auto a przegląd i tak przejdziesz....

Opublikowano

Egon ja zawsze jezdze na Portowa do Motozegu, koszt to 99zl, zagadasz dobrze to wszystko przejdzie, ja kiedys nie mialem z tylu wydechu, oswietlenia rejestracji, wywalone cale zawieszenie, ale powiedzialem ze to naprawie i mnie puscili :polew:

Opublikowano
  • Autor

Egon jedź na czerwionkę zapłacisz normalnie czyli te sto ileś złotych sprawdzą Ci całe auto a przegląd i tak przejdziesz....

potwierdzam :wink4:

Opublikowano

Egon ja zawsze jezdze na Portowa do Motozegu, koszt to 99zl, zagadasz dobrze to wszystko przejdzie, ja kiedys nie mialem z tylu wydechu, oswietlenia rejestracji, wywalone cale zawieszenie, ale powiedzialem ze to naprawie i mnie puscili :polew:

a w ktorym miejscu dokladnie to jest ??

Dogi wlasnie sie zastanawiam czy jechac do Recara bo Zbyszek ma urlop a dziadek jest na L4...

Opublikowano

Czester zły dzień masz? :cool1::decayed:

Opublikowano

Dogi wlasnie sie zastanawiam czy jechac do Recara bo Zbyszek ma urlop a dziadek jest na L4...

Kiedys tam byl salon Peugeota (chyba ze dalej jest) jest w strone Łabęd, kawalek za lelkiem.

Opublikowano
:hi: moze tam do was podjade jutro na ta hamownie lecz tylko jako obserwator bo raczej na lepsze sie u mnie nic nie zmienilo
Opublikowano

Kiedys tam byl salon Peugeota (chyba ze dalej jest) jest w strone Łabęd, kawalek za lelkiem.

za drugim zjazdem na DK , w prawo[br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 22:45_________________________________________________siema dimek :hi:

Opublikowano

siema siema

Opublikowano
  • Autor

o której Diman ?

Opublikowano

Diman :hi:

Miron a Ty se na Krakowskie idź :disgust:

:decayed:

Opublikowano

do siemiana :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

obojetnie bo wolne wziolem ale nie zaraz z rana bo sie wkoncu wyspac musze[br]Dopisany: 03 Grudzień 2009, 22:51_________________________________________________wy widze o 12 smigacie

Opublikowano

KNW po 12tej planowało podjechać :tongue4::cool1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.