Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 aż tak to nie, ale zasypiam z lapkiem, potem kładę go na stolik obok łóżka, rano sięgam na stolik, no i już odpalam forum
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 no i po pływanku i imprezce z basenu wróciłem 02.15 osobą z okolicy polecam gorąco basen w Paniówkach ( 8km od knurowa ) za***iście zrobiony ( najnowsza technologia ). 15.12 lub 1 stycznia 2010 będzie otwarcie - cen jeszcze nie znam. PS. Tak, ta B7 to fura Cubra - narazie wystawiona z ceną jak widać nie małą - jak się ktoś napali to się sprzeda jak nie to nie
MAJKI Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 moim zdaniem zrobisz blad. jezdzilem tym samochodem wlasnie w wersji kombi i z silnikiem 2.0 D w automacie. silnik okropnie glosno pracowal ale najbardziej przerazila mnie tylna klapa ktora otwiera sie razem z tylnymi swiatlami, a w wewnatrz sa dodatkowe swiatla tak jak w niemieckich karetkach Arek napewno nie kupiłbym Opla z dieslem pod machą, jedynie co to ten motor turbo benzin a combi bo tylko w tej wersji podoba mi sie to auto ale to bede myślał za rok moze 2 lata są jeszcze przynajmniej ze 2 inne typy (A3 sportback lub Civic) a jak bedzie kryzys to B6 w combi
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 moim zdaniem zrobisz blad. jezdzilem tym samochodem wlasnie w wersji kombi i z silnikiem 2.0 D w automacie. silnik okropnie glosno pracowal ale najbardziej przerazila mnie tylna klapa ktora otwiera sie razem z tylnymi swiatlami, a w wewnatrz sa dodatkowe swiatla tak jak w niemieckich karetkach Arek napewno nie kupiłbym Opla z dieslem pod machą, jedynie co to ten motor turbo benzin a combi bo tylko w tej wersji podoba mi sie to auto ale to bede myślał za rok moze 2 lata są jeszcze przynajmniej ze 2 inne typy (A3 sportback lub Civic) a jak bedzie kryzys to B6 w combi tak bardzo już Twój Ci się znudził Majki - jak zmieniać to tylko na coś konkretnego [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 14:00_________________________________________________Majki rozumiem że się pomyliłes i zamiast napisać S3 sportback napisałeś A3 sportback
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Siemka glut idę się kąpać bo jadę dzisiaj wyrywać d*py, bo jutro apu kończy swój żywot więc trzeba jeszcze zrobić trochę psssyt
Guregoru Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Siemka glut idę się kąpać bo jadę dzisiaj wyrywać d*py, bo jutro apu kończy swój żywot więc trzeba jeszcze zrobić trochę psssyt Tzn chwalisz się że idziesz się kąpać czy że idziesz na d*py
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 to i to jedni muszą się na basenie kąpać, jedni w machoczku, a ja mogę w domu
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 to i to jedni muszą się na basenie kąpać, jedni w machoczku, a ja mogę w domu jak kiedyś kasy nie miałem to też się w domu kąpałem
Guregoru Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 jedni muszą się na basenie kąpać, jedni w machoczku, a ja mogę w domu Hyhyhy to i to jedni muszą się na basenie kąpać, jedni w machoczku, a ja mogę w domu jak kiedyś kasy nie miałem to też się w domu kąpałem :polew:
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 foch :gwizdanie: [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 15:16_________________________________________________Guru przywitaj ładnie kolege http://www.a4-klub.pl/smf/witam_wszystkim-t106252.0.html;msg1229801;topicseen#new
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 15:17_________________________________________________"ładnie witam"
Guregoru Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 foch :gwizdanie: Też bym tak musiał zrobić ale ostatnio byłem w aquaparku w Tarnowskich także się tylko podbudowałem Guru przywitaj ładnie kolege http://www.a4-klub.pl/smf/witam_wszystkim-t106252.0.html;msg1229801;topicseen#new Może być
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 foch :gwizdanie: Też bym tak musiał zrobić ale ostatnio byłem w aquaparku w Tarnowskich także się tylko podbudowałem Guru przywitaj ładnie kolege http://www.a4-klub.pl/smf/witam_wszystkim-t106252.0.html;msg1229801;topicseen#new Może być słyszałem że byłeś tylko godzine bo było zimno - w sumie Cię rozumiem - ile można przez szybę patrzeć [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 15:20_________________________________________________widzisz Guru - podesłałem Ci nowego, przywitałeś i już post wiecej na koncie
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 foch :gwizdanie: Też bym tak musiał zrobić ale ostatnio byłem w aquaparku w Tarnowskich także się tylko podbudowałem Guru przywitaj ładnie kolege http://www.a4-klub.pl/smf/witam_wszystkim-t106252.0.html;msg1229801;topicseen#new Może być słyszałem że byłeś tylko godzine bo było zimno - w sumie Cię rozumiem - ile można przez szybę patrzeć [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 15:20_________________________________________________widzisz Guru - podesłałem Ci nowego, przywitałeś i już post wiecej na koncie hahhahahha przez szybę widzę że humory dopisują :>
Guregoru Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 foch :gwizdanie: Też bym tak musiał zrobić ale ostatnio byłem w aquaparku w Tarnowskich także się tylko podbudowałem Guru przywitaj ładnie kolege http://www.a4-klub.pl/smf/witam_wszystkim-t106252.0.html;msg1229801;topicseen#new Może być słyszałem że byłeś tylko godzine bo było zimno - w sumie Cię rozumiem - ile można przez szybę patrzeć Kurde a wiedziałem ze robię coś nie tak widzisz Guru - podesłałem Ci nowego, przywitałeś i już post wiecej na koncie No w końcu po coś tu jesteś bo inaczej dawno już byś miał bana
Pucek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Guru, mówisz że przelew do Huga poszedł
Rekomendowane odpowiedzi