Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Mirona napisałem do kilku ludzi o VIN dla mnie i dodałem : "w razie wątpliwości pisz do Mirona78" :decayed:

Więc jak coś to potwierdź proszę...

ok :wink4:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 20:24_________________________________________________koniec z kropkami w moim wątku - ZAMYKAM bo mi żal ludzi którzy tam piszą :wink4:

Jak emocje opadną się otworzy :wink4:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

koniec z kropkami w moim wątku - ZAMYKAM bo mi żal ludzi którzy tam piszą :wink4:

Nie myślałem że to napiszę ale :good:

Opublikowano

bardzo dobrze miron...

Opublikowano

nie wie ktos z was gdzie znajde temat o czyszczeniu przeplywomierza w AFN/AVG? jakos ta "szukajka" mi nie pomaga :kwasny:

Opublikowano

nie wie ktos z was gdzie znajde temat o czyszczeniu przeplywomierza w AFN/AVG? jakos ta "szukajka" mi nie pomaga :kwasny:

A co chcesz wiedzieć ?

Opublikowano
  • Autor

bardzo dobrze miron...

żeby nie kusiło wesołków :):wink4:

Opublikowano

pijesz do mnie ?? :P

Opublikowano

Somes - basen w Paniówkach ( ale jeszcze nie otwarty - oficjalnie :wink4: )

Majki jesteś pewien że cena 1700 zł to z całym przerobieniem ? jakoś ciężko mi w to uwierzyć

No niby tak 1799zł za całość ale przez tel gość sam nie był pewny bo kogoś tam nie było a on niekumaty w tych sprawach wiec odpuszczam ale w tej firmie pisze czarno na bialym co jest wliczone w cene tylko cenna już inna ale wydaje sie ok tylko znowu daleko od śląska, ale pare osób z forum już tam montowało i widziałem zdjecia jest ok

http://allegro.pl/item839105959_montaz_nawigacja_audi_a4_rns_e_pl_menu_bydgoszcz.html

Opublikowano
  • Autor

nie - stwierdzenie ogólne ( a szkoda mi każdego :wink4: )

Opublikowano

Ty nie jesteś wesołek :decayed:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 21:00_________________________________________________A-rek wracając do przepływomierza - to ja u siebie go czyściłem (raz nawet na spocie mi D4rk czyścił) żadna filozofia

Opublikowano

buheheeh :polew: :polew:

a skad Ty krolu mozesz wiedzeic ?? :P

dokladnie kazdego szkoda... Zycie mowi sie trudno zyje sie dalej :P

Opublikowano

Miron napisał "NIE"

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Miron napisał "NIE"

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

No i wystarczyło :polew: :polew:

Opublikowano

krolu, godzic, miron78 i 0 Gości przegląda ten wątek.

:mysli: :mysli: :mysli:

Godzic :hi:

Jak się masz ? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 21:08_________________________________________________Powiedz coś :gwizdanie:

Opublikowano

koniec z kropkami w moim wątku - ZAMYKAM bo mi żal ludzi którzy tam piszą :wink4:

Może powinieneś to też napisać na klubowym bo rozgorzała dyskusja na temat ostatniego kropka :)

Opublikowano

A co chcesz wiedzieć ?

Kezor mi cos wspominal ze trzeba na cos bardzo uwazac wiec wole sie wczesniej dowiedziec zanim sie za to zabiore

Opublikowano

A co chcesz wiedzieć ?

Kezor mi cos wspominal ze trzeba na cos bardzo uwazac wiec wole sie wczesniej dowiedziec zanim sie za to zabiore

tak bo jedne można czyścic drugie nie :gwizdanie:

tzn. Pierburga można a Boscha nie lub na odwrót...

ale nigdzie się z tym nie spotkałem, żeby czyszczenie coś komuś zepsuło...

Opublikowano
  • Autor

Może powinieneś to też napisać na klubowym bo rozgorzała dyskusja na temat ostatniego kropka :)

czytam Guru czytam :)

narazie jest tam tylu wypowiadających się - że sie nie pcham :)

A poza tym - najlepiej się dyskutuje bez emocji :wink4:

A po trzecie - wszystko bazuje na moim wątku, więc wolę już do pieca nie dokładać :decayed:

Opublikowano

Somes - basen w Paniówkach ( ale jeszcze nie otwarty - oficjalnie :wink4: )

Majki jesteś pewien że cena 1700 zł to z całym przerobieniem ? jakoś ciężko mi w to uwierzyć

No niby tak 1799zł za całość ale przez tel gość sam nie był pewny bo kogoś tam nie było a on niekumaty w tych sprawach wiec odpuszczam ale w tej firmie pisze czarno na bialym co jest wliczone w cene tylko cenna już inna ale wydaje sie ok tylko znowu daleko od śląska, ale pare osób z forum już tam montowało i widziałem zdjecia jest ok

http://allegro.pl/item839105959_montaz_nawigacja_audi_a4_rns_e_pl_menu_bydgoszcz.html

Majki ale na aukcjach nie ma ceny "Kup Teraz" wiec to jest tylko cena orientacyjna, a nie ostateczna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.