SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 no nie dziwie się Egon że dopiero teraz zauważyłeś... przechodziłem 2 dni z rzędu obok Twojej furki jak swoją na parking odstawiałem i nie mogłem się powstrzymać żeby fotki nie strzelić... tak ujebanego auta dawno nie widziałem nie chcesz kupić wyciętego zderzaka?
egon47 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 no nie dziwie się Egon że dopiero teraz zauważyłeś... przechodziłem 2 dni z rzędu obok Twojej furki jak swoją na parking odstawiałem i nie mogłem się powstrzymać żeby fotki nie strzelić... tak ujebanego auta dawno nie widziałem nie chcesz kupić wyciętego zderzaka? hahaha no i musialem dzis ja przeplukac a brudna byla dlatego ze ostatnio na gierach kurde mam nadzieje ze tempo to pokryje bo ktos bardziej swoj lakier zostawil [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 11:45_________________________________________________niechce bo moj jest lekko przerysowany ale zawsze cos
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 jak byś zmienił zdanie to za piwo Ci go oddam nie przejmuj się ja ostatnio przez giery i bojków też często jeżdżę i moja wygląda jak czołg :gwizdanie: ale nie myję jej i stawiam do konkursu na największego brudasa
egon47 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 jak byś zmienił zdanie to za piwo Ci go oddam nie przejmuj się ja ostatnio przez giery i bojków też często jeżdżę i moja wygląda jak czołg :gwizdanie: ale nie myję jej i stawiam do konkursu na największego brudasa jak bym jej dzis nie oplukal to tez bym mogl startowac do takiego konkursu a umylem ja dlatego ze wczoraj jak wsiadalem to spodnie ubrudzilem heh
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 no to mamy te same powody ja swoich doprać nie potrafię
egon47 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 no to mamy te same powody ja swoich doprać nie potrafię uroki takiej pogody kurde za piwo mowisz ze oddasz zderzak hmmm pomysle bo jak bym chcial duzego coolera wsadzic bym niemusial ciac swojego
KERCZI Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 no i przez jeban* czujnik STOPu rozladowal mi sie aku....w GLIWICACH !!!!!!!!!!!!!!!
KERCZI Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 KERCZI podjechać z klemami? z holandii to raczej daleko... [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 12:27_________________________________________________chyba ze tam tez macie ulice chorzowska ale watpie....to wszystko wina Mirona bo powiedzial ze jakas statuetke Mirona tutaj buduja bo nikt nie ma takiej fury w calym sgl jak On
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja z Mironowa jestem :gwizdanie: Knurowa czytaj
KERCZI Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 aaaaa...to rzeczywiscie to juz blizej...czekam na goscia do 14 bo ma podjechac, gdyby cos t rzeczywiscie bede krzyczal....ale dzieeeeki wielkie za oferte... Jest tutaj gdzies w poblizu ASO audi/? czy dopiero NOMA w Kato?
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 jak co to wal śmiało... ASO masz w gliwicach na ulicy portowej lub Besmarex w Zabrzu
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 polecam się na przyszłość :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 12:54_________________________________________________ale pogoda chyba o zimowym kole trzeba zacząć myśleć bo d*pą rzuca
keżor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja mam w planie dziś założyć zimówy ;( stalufelgi 15ki
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Keżor jak my teraz będziemy wyglądać? ;(
keżor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Keżor jak my teraz będziemy wyglądać? ;( i kto nas będzie z takimi kołami chciał ;( ?
SoMeS Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ku***a ja nie wiem ale ja chyba zrezygnuję z tego :gwizdanie: będę jeździł na letnich a zimówki założę tylko na moment jak moje koła do polerki oddam :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Keżor jak my teraz będziemy wyglądać? ;( i kto nas będzie z takimi kołami chciał ;( ? jakieś kołpakowe spinery założycie i też będzie fajnie
Pucek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Siemka ja od paru dni już śmigam na zimowych słoneczkach, co alu to alu Keżor, SoMeS, jak założycie stall to tylko bez alukołpaków
Rekomendowane odpowiedzi