Duch^ Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Pompowtryskiwacze (cały komplet) regenerowane przez firmę Bosch z gwarancją roczną. Wymieniona całość na wersję z końcówką 073Q. Przy okazji sprawdzany wałek rozrządu OK. Kompresja silnika książkowa. Wydaję mi się że silnik trochę głośniej "klepie". A jak reszta? NORMALNIE: Grupy: 000 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 007 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 013 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 018 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 023 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM BASIC SETTINGS: Grupy: 000 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM DYNAMICZNE: Grupy: 000 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 008 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 010 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
przemik Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Druga i czwarta pompka cos nie halo... pokazywales BiP w Bosch ? Reszta bardzo OK.
Duch^ Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Opublikowano 6 Lutego 2013 Byłem w serwisie Boscha z tymi pompkami powiedział że te bipy to nie mają nic do tego i że wszystko jest lux i nie jestem pierwszym który przyjeżdża po logach i mówi o bipach. Daje rękę uciąć że tak może być i nie ma i nie będzie mieć to żadnego wpływu.
Rekomendowane odpowiedzi