robi1993 Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 Witam, Mam taki problem od kilku tygodni w A4 B5 Avant gdy włączam przedni spryskiwacz to załącza mi się tylna wycieraczka jaka może być tego przyczyna? Ostatnio wymieniałem tylny silniczek bo stary się rozsypał, wymieniłem nową manetke bo myślałem że to ona coś broi ale dalej nic, wymieniłem przekaźnik wycieraczek ten pod kierownicą i dalej nic zakładałem nawet ten co do czujnika deszczu jest z golfa IV i też nic. Spróbuje jeszcze przełożyć sterownik ze starego silniczka Co możecie doradzić bo już jestem bez silny ?
wilku213 Opublikowano 14 Lutego 2013 Opublikowano 14 Lutego 2013 A jak odpalasz tylny spryskiwacz, to wycieraczka tylna się włącza?
robi1993 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Opublikowano 15 Lutego 2013 A jak odpalasz tylny spryskiwacz, to wycieraczka tylna się włącza? Tak wszystko dziala prawidlowo tylko wlasnie ta tylna wycieraczka dziala razem z przednim spryskiwaczem.
wilku213 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 A może było coś grzebane przy pompce/zbiorniczku sprysk.? Wygląda to na odwrotnie zamontowane przewody przy pompce/zbiorniczku.
robi1993 Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Opublikowano 17 Lutego 2013 Wymieniłem tylko płytkę sterującą przy silniczku ze starego ten który był teraz założony był z anglika i teraz wszystko działa
Rekomendowane odpowiedzi