scorsez82 Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Witam. Mam taki problem ze cieknie mi elektryczny zawor egr. Czy to znaczy ze juz jest do wymiany czy jest tego jakas inna przyczyna?
Sztomel Opublikowano 16 Lutego 2013 Opublikowano 16 Lutego 2013 Wklej fotki - każdy wyciek będzie obserwowany i opisany - przynajmniej przez Tych, którzy już tego doświadczyli i mają jako takie doświadczenie albo nie mają go wcale ale chcą się podzielić doświadczeniami własnymi, co też poważam.
scorsez82 Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Opublikowano 16 Lutego 2013 Za pozno bo wyczyscilem ten wyciek szmatka. Odkrecilem tylko ta czarna obudowe gdzie sie wpina kostke i tam bylo troszke oleju. Co jeszcze zauwazylem to w dolocie do turbiny tez bylo troszeczke mokro ale to raczej,tak mi sie wydaje, z odmy bo mialem maly problem a mianowicie biala maź,ktora sie wziela z pokonywania krotkich odcinkow. Bede musial jeszcze zdjac pokrywe klawiatury i wyczyscic ja z tego masla oraz wymienic uszczelke bo lekko sie poci. I tak wlasnie od tej odmy oczy zobaczyly niepokojace slady wycieku z egr.
Rekomendowane odpowiedzi