Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Juziowe a4 1.8t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam klubowiczów. Zebrałem się wkońcu aby zaprezentować swój dupowuz. Mam go już 3,5 roku i trosze modów przez ten czas doszło oczywiście nie będe rozpisywał sie Tutaj na temat tego co zrobiłem a nie jest to mode tylko wymienione z powodu zużycia lub zapsucia. Oczywiste jest to że wymienia sie olej , rozrząd , hamulce itp.

w aucie zmienione zostało:

- zmiana lamp przednich na ori valeo + wymienione soczewki z odbłśnikami na te z Q5

- xenon 5000k

- lampy tylne na poliftowe

- zderzak przód od s4 razem z spryskami i halo (w halogenach obecnie xenon ale przerobie chyba na ledy do jazdy dziennej)

- Kiera od s4 polift

- Fotele skórzane, czarne, kubełkowe z podgrzewaniem i airbagami, mój dodatkowo w pełnej elektryce

- Podłokietnik w skórce perfomowaniej

- Boczki drzwi w skórce, dodatkowo poliftowe czyli maja lampki czerwone

- Radio alpine + skrzynia JBL+ wzmak

- Wskażnik doładowania

- zmienione końcówki wydechu

- zdjęte wszystkie emblematy

- gril ala rs4

- gałka od zmiany biegów w skórze z pilofta

- Gwint KW v2 z regulacją twardości

- Fele na fotach są 18 PLW ale na ten sezon zawitają ori audi też 18

Co do mechanicznych modyfikacji to najpierw był chip w unitroniku na 178km po wymianie świec i FMIC wypluło już 193 km ale potem doszło

- FMIC + całe orurowanie

- Wymiana Suszarki na hybryde K03s

- wtryski 440cc bosha

- tip pod ori puszkę

- DP + wycięty środkowy tłumik

- regulator paliwa 3 bary

- świece od s4 b5

- nowy program robiony przez Krzyśka z DIGITUN

Foty jak kupiłem i założyłem fele i jakąś tam glebe

IMG_3921.jpg

IMG_3922.jpg

IMG_3925.jpg

IMG_3924.jpg

tak wygląda obecnie tylko na ten sozon inne fela będzie ale też 18 cali

DSC_1033.jpg

DSC_1037.jpg

DSC_0360.jpg

DSC_0285.jpg

DSC_1031.jpg

DSC_1030.jpg

co do przyszłości to planuje zrobić:

- korekta programu i zhamować:)

- sciema szybek

- jakiś firmowy wydech końcowy

- kierunki przycinmiane

- daszek ala rs4

i na ten sezon narazie tyle

Opublikowano

no niezła sztuka i plany zacne:banan: lampy tyl na 2 polift:wink: i moze konsole na poliftowa .. powodzenia w modzeniu:hi:

Opublikowano

ciekawie podziałałeś już troche roboty odwalone;) ładnie Ci to wszystko wyszło

Opublikowano

Dobry furacz:wink:

Opublikowano

Gratki ;) i powodzenia w dalszych modach

Opublikowano

bardzo ładna sztuka ... moze pomysl o relingach ....szerokosci

Opublikowano

kurcze bardzo fajna sztuka Gratulacje :)

Opublikowano

Elegancja francja:decayed:

Opublikowano

Dorzuciłbym jedynie polifty na tył, konsolę poliftową i FISa :thumbup1: Poza tym git :naughty: Pokaż nowe fele, bo te tragiczne :whistling:

Opublikowano
  • Autor

image.jpg

teraz taką felge zakładam tylko zaostanawiam się czy może w polerce ją zrobić albo jakiś kolorek dać?:wink:

Opublikowano

Polerka albo pomarańcz:kox:

Opublikowano

Ja bym dorzucił dystanse , felgi w grafit , dymione kierunki , przyciemnił folia lampy i było by mega:jerk:

Opublikowano

mixuj czarną budę z pomarańczą :wink: koła, znaczek, dekory w pomarańcz :decayed: fajne auto, modyfikacje z głową przeprowadzane, oby służyło jak najdłużej

Opublikowano

ciekawie , chyba się nadaje do...:decayed::wink::kox:

Opublikowano
mixuj czarną budę z pomarańczą :wink: koła, znaczek, dekory w pomarańcz :decayed: fajne auto, modyfikacje z głową przeprowadzane, oby służyło jak najdłużej

junior, chyba nie chcemy wszyscy jeździć takimi samymi furami? :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

junior, chyba nie chcemy wszyscy jeździć takimi samymi furami? :decayed::decayed::decayed:

a ja rozkminiam: "Kurde, gdzieś widziałem fajne pomarańczowe dodatki" :grin::grin::grin:

JUZIU, zmieniam zdanie, daj inny kolor :decayed:

Opublikowano

a ja rozkminiam: "Kurde, gdzieś widziałem fajne pomarańczowe dodatki" :grin::grin::grin:

JUZIU, zmieniam zdanie, daj inny kolor :decayed:

widze ze kazdego na pomarancz nachodzi, sam mi chodzi po glowie ale raczej klocki i logo z grila:decayed: Juzek dawaj kola i logo w pomarancz, widzialem a6 w takim kolorze jak Twoj z pomaranczowymi rsami i logo z grila i byla miazga:wink:

Opublikowano
  • Autor

właśnie zastanawiałem sie na pomarańczą nawte kolega z forum zrobił mi vt z pomarańczowymi felami ale nie o ten kolor mi chodziło, jest ktoś w stanie zmieniń na pomarańczowy taki jak powinien być:decayed: i odrazu znaczek też w kolorek

a oto i te vt

image.jpg

Opublikowano
właśnie zastanawiałem sie na pomarańczą nawte kolega z forum zrobił mi vt z pomarańczowymi felami ale nie o ten kolor mi chodziło, jest ktoś w stanie zmieniń na pomarańczowy taki jak powinien być:decayed: i odrazu znaczek też w kolorek

a oto i te vt

http://s18.postimage.org/pa4facj55/image.jpg

chciałeś czerwony pomarańcz... no to może podaj kolor jaki chcesz, łatwiej jest zrobić raz, a nie kilka razy...

Avancik fajny :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

radimm chodzi mi o pomarańczowy zwykły jak pomarańcza:decayed: i jak możesz to grill też w ten kolorek i sciema szybek przydała by się