Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Actimel i Red Bull-zastanówcie sie za nim sie napijecie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

brales thermogenica,widocznie dosyc slaby podaj nazwe?ja mam cos takiego ze nikt nie bedzie obojetny po tym :gwizdanie

Ja mialem RedLine od vpx i ThermalPro od kilosport.

Po RedLinie bylo mi dosyc goraco.

redline jest dobry na ostatni tluszcz,a thermal jak sie spisal?jak bedziesz bral jakiegos to sprobuj venoma od ALR bezefedrynowy a mega skuteczny bezkonkurencyjny :th: :cool1: moge polecic z czystm sumieniem
Opublikowano

Thermal,nie wiem zjadłem ze 3 tapsy i jakoś niczego nie czułem,reszta paczki lezy w szafie.

Opublikowano

no ładne żeczy a jaloje tigera na kaca :(. Czas zacząć pić kefirek. :rolleyes:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odnośnie tego specyfiku GLUCURONOLACTONE to wikipedia nie potwierdza rewelacji związanych z Wietnamem, guzami mózgu itp., ale je dementuje. Sprawdźcie sami - http://en.wikipedia.org/wiki/Glucuronolactone. Zgodzę się, że Red Bull za zdrowy nie jest, sam rzadko piję, Actimel to nie wiem, żona jadła Activię i jej raczej pomagała. Teraz jej już nie je i jakoś nie ma większych problemów. Także artykuł chyba nie jest zbyt rzetelny, ale może trochę prawdy w nim jest.

Pzdr,

eMckeN

Opublikowano

Vooda z Tigerem to jest to :good: McDonald tez jest zły a i tak wszyscy tam jedzą :gwizdanie: Wole Umrzec od Wódki z Tigerem niz od szynki w której jest 98% wody :D

Opublikowano

Napojów energetycznych unikam, bo to się nietrudno domyśleć, że są niezbyt zdrowe. Jedyny jaki na mnie działa, to Burn, którego piję w nieprzyzwoitych ilościach kiedy przychodzi mi jechać w nocy. Na szczęście rzadko to się zdarza...

Opublikowano

Te wszystkie napoje maja identyczny sklad.. :wink4:

jasny gwint, a ja się tym zawsze poję jadąc w dłuższą drogę :wallbash:

tzn "poiłam" :)

Opublikowano

wszystko szkodzi co dobre......co tu jeść i pić!!!

Opublikowano

Piję Tigera codziennie,bo tyram od rana do wieczora,po prostu poranny samostart jak w starym dieslu :kawa: Wódka jest szkodliwa z Red Bul-em Oooo!!!Dobrze że bez jest bardzo zdrowa,najlepiej zapijać ją po prostu wódką lub innym alkoholem :fool: Na tłuszcz najlepsza rada to po prostu odessać,fajnie wygląda widziałem na E! jak na ubojni :sick3:

Opublikowano

Ja chleje notorycznie redbulla z vodka od kilku lat. Ani redbull ani kawa nie dziala na mnie. Zdrowie odpukac ok. A no cos trzeba przeciez umrzec i miec jakas przyjemnosc z zycia :)