croatia1979 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Witam . Mam taki o to problem.Rozladowal mi sie akumulator i wyjalem go z auta aby naladowac.Po podpieciu klem zaczyna wyc alarm i nie mozna odpalic auta. Nie dziala tez centralny zamek z pilota ani tez nie mozna wylaczyc nim alarmu. Nie wiem co robic .Moze ktos pomoc co zrobic z tym cholerstwem? Instalacje alarmowa mam chyba niefabryczna.Najdziwniejsze jest to ze mam kluczyk do syreny ale po przekreceniu go syrena wyje nadal.
greg2505 Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 żeby działał centralny włącz zapłon i przytrzymaj chwilę guzik zamknięcia lub otwarcia ,inaczej pilot będzie nieaktywny
croatia1979 Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Opublikowano 22 Lutego 2013 Dziala!!! Dzieki Greg. Jestes wielki!
Andrzej07 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 żeby działał centralny włącz zapłon i przytrzymaj chwilę guzik zamknięcia lub otwarcia ,inaczej pilot będzie nieaktywny ja u siebie zmieniłem baterie z działajacego klucza do tego który przestał mi działąć ale nadal nie działał więć włorzyłęm baterie do tego kluczyka w którym była i działało ale lipa nie działa i tylko kluczem moge otworzyc auto ale alarm wyje:facepalm:osiedle obudzone z rana zapewne wku.....ne ja nie mniej:wallbash: czy taka operacja jak napisałeś sprawdzi sie też w b6 04 rok??
greg2505 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 żeby działał centralny włącz zapłon i przytrzymaj chwilę guzik zamknięcia lub otwarcia ,inaczej pilot będzie nieaktywny ja u siebie zmieniłem baterie z działajacego klucza do tego który przestał mi działąć ale nadal nie działał więć włorzyłęm baterie do tego kluczyka w którym była i działało ale lipa nie działa i tylko kluczem moge otworzyc auto ale alarm wyje:facepalm:osiedle obudzone z rana zapewne wku.....ne ja nie mniej:wallbash: czy taka operacja jak napisałeś sprawdzi sie też w b6 04 rok?? zawsze po wymianie bateri trzeba taką operację przeprowadzić ,smiało próbuj powinno pomóc
Andrzej07 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 żeby działał centralny włącz zapłon i przytrzymaj chwilę guzik zamknięcia lub otwarcia ,inaczej pilot będzie nieaktywny ja u siebie zmieniłem baterie z działajacego klucza do tego który przestał mi działąć ale nadal nie działał więć włorzyłęm baterie do tego kluczyka w którym była i działało ale lipa nie działa i tylko kluczem moge otworzyc auto ale alarm wyje:facepalm:osiedle obudzone z rana zapewne wku.....ne ja nie mniej:wallbash: czy taka operacja jak napisałeś sprawdzi sie też w b6 04 rok?? zawsze po wymianie bateri trzeba taką operację przeprowadzić ,smiało próbuj powinno pomóc dziekuje greg2505:hi:jeden działa ten 2 nie chce:facepalm:jest jakis sposób na naprawe kluczyka??co mogło sie zepsuć??
greg2505 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 albo się sypnął ,albo coś trzeba vag-iem zakodować ,napisz do kolegi domin może coś podpowie
Andrzej07 Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 albo się sypnął ,albo coś trzeba vag-iem zakodować ,napisz do kolegi domin może coś podpowie dziekuje za pomoc:hi:właśnie nie moge się połączyć z ecu łacze sie bez problemu z licznikiem ale nici z połączenia z ecu:whistling:
Rekomendowane odpowiedzi