Hister123 Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Witam, podejrzewam, że w mojej Audi jest problem z elektroniką. Na początku przestał działać tylni czujnik parkowania, pojechałem do mechanika, powiedział, że jeden czujnik jest przepalony więc kupiłem drugi. Nie mając zbytnio czasu żeby go założyć jeździłem bez czujników aż tu pewnego dnia czujnik zaczął działać (niby był przepalony:facepalm:). Czujnik działa do dziś lecz nie zawsze. Drugi problem mam z wycieraczką tylną. Pewnego dnia wycieraczka przestała działać, "mechanik" powiedział, że silniczek jest przepalony. Dwa dni temu wycieraczka zaczęła działać, ale tak jak czujnik nie zawsze. Podejrzewam, że gdzieś coś nie styka, łączy. Proszę o jakieś porady i pozdrawiam
siwy2326 Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Najlepiej podpiac VAG'a i sprawdzic błędy.
Hister123 Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Opublikowano 24 Lutego 2013 Właśnie nie ma żadnych błędów
pajda Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 co do wycieraczki to mechanizm masz zatarty, przerabiałem to u siebie --> rozebrać, wyczyścić i nasmarować i śmiga jak ta lala
Hister123 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 Ale wycieraczka już chodzi dobrze, nie wiem może Audi samo się naprawia
Rekomendowane odpowiedzi