Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] OOOO Srebrny Czterołap w Sedanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mormalnie robi sie kozak jak ze zdjecia z usa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Autko świetnie wygląda na tej feldze i młodo. Gratuluje dobrego smaku :)

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie ale pobaw się z przednim zderzakiem jak już skończyłeś FMIC bo nie jest najlepiej spasowany :decayed:

A kółka :slina:

Opublikowano
  • Autor

Spoko loko pisałem wyżej przecież że przedni zderzak to tylko skorupa przejściowa :)

I tak auto całe odmaluje i tak więc spokojnie, w zasadzie codziennie coś w aucie się dzieję, ale o pierdołach to Wam nawet nie zanudzam

W planach chce teraz schować FMIC całkowicie i nawet może go prysnę w czerń żeby był totalnie nie widoczny z zewnątrz, kratki wracają :)

Opublikowano

Elegancko:naughty::kox:

Jestem pod wrażeniem, przez pół roku tyle zmian na + :whistling::shock3:

Opublikowano

Super fura, a to koło co teraz masz pasuje najlepiej !!:kox:

Opublikowano
  • Autor

Halo halo to znowu ja :)

Felgi od TT do sprzedania, tzn jak znajde kupca to kupie nowe ROTY jak nie to jeźdze na TT

kpl felgi + nowe gumy + dystanse + sruby = 3500zl

same felgi + dystanse + sruby = 2500zl

same felgi = 2000zl

pozdrooo

Opublikowano

No nareszcie :wink:wiedziałem, że roty to kwestia czasu :grin:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ten sezon dojadę już na felgach 18 od TT`, przyszły ROTY na spokojnie

Myślę nad zimą, nabyłem 16` bo 15` nie wchodzą mi już na hamulce 312mm

z kołpakusem czy bez? chyba je odmaluje i bez... ;)

WP_20130809_002.jpg

WP_20130809_003.jpg

WP_20130809_005.jpg

WP_20130809_006.jpg

Opublikowano

Bez kołpaka ,odmaluj będzie git :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

srebrna dostała nowe 13mm welurowe dywany, niestety zamówiłem chyba nieco za czarne :)

w sumie cała reszta jak plastiki skora itp tez jest czarna na żywo na foto wygląda jak grafit a przecież alkantara i dolna wykładzina jest zwyczajnie czarna, ale jak widać dywany są smoła, może ktoś by takowe czorne chciał ? jak coś to PW oddam poniżej kosztów a maja 3 dni :)

---------- Post dopisany at 23:36 ---------- Poprzedni post napisany at 23:35 ----------

WP_20130814_001.jpg

---------- Post dopisany 25-08-2013 at 21:05 ---------- Poprzedni post napisany 20-08-2013 at 23:36 ----------

chciałem się Was nieco doradzić... mianowicie są 3 opcje:

przyjmujemy ze obecnie mam te 140/320~ jeździ miło, ale wiadomo mało... (fmic, wtryski 0.210 z AEL + downpipe + katout + soft) taki mam setup, czekam na mała korektę po której powinno być w okolicach 150/340, korektę dostanie na dniach.

no ale do rzeczy co mi chodzi po głowie:

- modzić dalej swojego pewnego AFN na okolice 180/380 albo lepiej (tu wiem co mam auto jak i silnik czy napęd) koszta zabawy wyjdą ok 3000zł a co bym zrobił to wtryski 230 + turbo BRD + pompa 11mm + sprzęgło mocniejsze + korekta

- sprzedać i kupić S4, zrobić soft na 3xx i ujeżdżać ( wiadomo jakie jest 2,7 w eksploatacji, spalanie, awaryjność i koszta napraw )

- zamienić się na S4 po prostu dopłacając różnice i tylko S4 z LPG w tej wersji, żeby zachować rozsądne koszta jeżdżenia, aczkolwiek ostatnio nie przepadałem za gazem, stad ta opcja nr3 to taka średnia opcja, no chyba że ktoś tu ma S4 w LPG i sie wypowie...

- jest jeszcze opcja kupna A4 B6 1.9 130KM np AWX w Quattro i samego wirusa z wydechem na okolice 170/400 ;) tyle że tu znowu są pompognojki których tez raczej unikałem

Opublikowano

a ja wlasnie jestem po swapie na 2.7T i malina po prostu :decayed:

Opublikowano

sory ? nie chcesz sprzedac tych kołpaków ??

Opublikowano
  • Autor

kołpaków już nie mam

o swapie myślałem ale szkoda mi tak dobrego klekota

podpowiedzcie coś ;)

ps. mam dużo felg w 5x112 od 17 do 19` jakby ktoś cos szukał czy chcial to PW

Opublikowano

Nie wiem dlaczego nie chcesz "pompognojek":whistling: AWX, AVF to świetne silniki a koszt wymiany/czyszczenia pompek nie jest tak wysoki jak to było kiedyś. Kultura pracy lepsza, tak samo reakcja na pedał gazu, większe możliwości zwiększenia mocy vs diesel na pompie.

Opublikowano
  • Autor

Miałem Passata 2002 AWX jakies kilka miesięcy, pompognojki dobrze zrobione gdyby padły to 2500-3000zl - sporo dla mnie jak za awarie silnika, spalanie AWX po mieście to było w moim wypadku 9-10l i była to ośka :) AFN w Quattro spala mi 7-8 max na 9` calowych 18` ;) wiem ze S4 spali mi 17 no wtedy coś za cos mam 3xx pod nogą i S4 ;)

No i masa B6 AWX w dieslu w quattro zabija, ile to waży z 1700-1800kg ?

to siła rzeczy nie zmienię na szybsze bo masa zrobi swoje i AWX po sofcie wyjdzie na to co mam teraz w chwili obecnej

---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ----------

Wychodzi na to że chyba zostanę przy AFN ;) tylko nieco go dokoksuje :D

Opublikowano

3k za 30 km..

jak dużo jeździsz to S4 w PB będzie chyba kiepskim wyborem.

Ja bym zostawił to co jest i kitrał kasę na b7 3.0 tdi :whistling:

Opublikowano
  • Autor

no właśnie to też jakaś opcja :)

dostanie korektę na to co jest i chyba będę zbierał na coś w stylu B7 i kupie spasa np za 2 lata :)

dziś zważyłem bestię z 1/4 zbiornika i oto wynik :P czyli ja + pasażer i mamy 1700KG !! sporo !! czołg

WP_20130826_003.jpg

Opublikowano

b5 1,5t ?

a za 2 lata pierwszy wypust b8 też będzie tańszy :whistling::grin:

Opublikowano
  • Autor

no tak moje 1.9 tdi quattro z 1/4 paliwa 1500kg i bez kierowcy :P

---------- Post dopisany 29-08-2013 at 17:27 ---------- Poprzedni post napisany 26-08-2013 at 18:28 ----------

co myslicie ?

9x18 ET35 :)

Advance R230 Grid Drift Ultra Light Wheels 9x18 et 35 LK 5x112 weiß VW, Opel | eBay