petrus Opublikowano 28 Czerwca 2008 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Koledzy mam do Was prośbę, podczas jazdy(nie wiem czy uda mi się to dobrze wytłumaczyć) gdy na przykład nagle puszcze pedał gazu, to wiadomo auto dostaje nawiększe obciążenie napędu, i wtedy czuje jakby coś zachrobocze, to samo czuje na garbach zwalniających na jezdni ale na garbach gdy wcisne pedał chamulca nie słysze nic, nie wiem czy sie dobrze wyraziłem, byłem u dobrego mechaniora sprawdzaliśmy razem jeśli chodzi o zawieszenie i niczego nie znależliśmy, jeśli ktoś miał podobną sytuacje to prosze o pomoc * stosuj prosze wlasciwy prefix [Musashi]
andrekk25 Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 a przebuby mechanik wykluczył? Może to jest powodem
pablo666 Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 proponuję sprawdzić klocki hamulcow może się okleina odkleiła
petrus Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Opublikowano 8 Lipca 2008 Byłem dzisiaj na diagnostyce, i mechanik stwierdził że właśnie klocki tak hałasują w czwartek umówiłem się na wymianę, i zobaczymy
Rekomendowane odpowiedzi