Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

wymiana przedniej szyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! Ile kosztuje wymiana przedniej szyby do audi a4 b5 96 rocznik ? niestety walnalem wycieraczka bez pióra i poszły trzy rysy ktore rozchodza sie coraz dalej ;/

Opublikowano

Rok temu zaplacilem za nowa szybe z wymiana 400zl

Opublikowano

Podłączę się; jaką szybe kupowałeś Szarik i jak wygląda po roku? W tej cenie zakładam że nie ASO a różnie mówią o trwałości/twardości zamienników..

Opublikowano

wymienialem 2 lata temu szybe w golfie 3 . szyba była firmy nord glass i po tych 2 latach zero rys . zaplacilem 330 zł i naprawde warto

Opublikowano
Podłączę się; jaką szybe kupowałeś Szarik i jak wygląda po roku? W tej cenie zakładam że nie ASO a różnie mówią o trwałości/twardości zamienników..

Wymienilem na NordGlass i nie mam zastrzezen, jedynie z samego montazu nie jestem w pelni zadowolony

Opublikowano

kup urzywke za 100 i 100 wklejenie będziesz miał taniej

Opublikowano

jano04 ma racje wla na szrot tam ci szybke znajda za 80-100 zl a wklejenie juz nie bedzie takie drogie

Opublikowano

Pytałem dzisiaj o cenę takiej usługi w popularnym zakładzie na obrzeżach miasta, 210zł szyba norglass , 100zł montaż. Nie jest źle:decayed:

Opublikowano

chyba nawet lepiej dobra ori uzywke wkleic niz te podruby co wszedzie wciskaja a nawet przy sprzedazy lepiej wyglada jak szyba przednia jest ori i nawet rok sie z innymi zgadza

Opublikowano
chyba nawet lepiej dobra ori uzywke wkleic niz te podruby co wszedzie wciskaja a nawet przy sprzedazy lepiej wyglada jak szyba przednia jest ori i nawet rok sie z innymi zgadza

Tylko znaleźć ori używkę która ma 13-16 lat nie zbitą kamieniami lub nieporysowaną to graniczy z cudem:wink: usunięcie starego kleju z takiej używanej szyby również jest kłopotliwe

Opublikowano

ubezpieczenie nie pokrywa wymiany??

Opublikowano

podczas jazdy " gałązka" spadła mi na szybe, dopiero podczas postoju poszła rysa

wymiana z AC, przy nastepnej umowie AC zabrali mi ulge i byłem w plecy ( nie miałem pakietu '' szyby'')

zrób fotki przed wymianą i bierz Nord Glass sam mam taką od 2 lat i jest ok.

Opublikowano

Jak ktoś ma AC lub specjalny pakiet na szybę to pokrywa:decayed:

Tylko nie wiele osób chce się szarpać z zarządcą drogi o leżący kamyczek na drodze który tir poderwał i uderzył w szybę, a teraz tych kamyczków nie brakuje

Opublikowano

bierz z nordglass i bedziesz miał spokoj bo np. u mnie w miescie nie chcieli mi wkleic szyby uzywki bo sie pytałem a nawet jak ktos by wkleił to oni nie biora odpowiedzialnosci bo moze peknac

Opublikowano

Tylko znaleźć ori używkę która ma 13-16 lat nie zbitą kamieniami lub nieporysowaną to graniczy z cudem:wink:

nie, to nie graniczy z cudem - to po prostu JEST cud

nie ma szans jak na moje ...

Opublikowano

ja tez ma nordglass i 3 lata temu placilem 250 szyba + 50 robota... do dzis na szybie ani sladu uszkodzen..