zielony04 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witam Mam taki problem iż przy prędkości 150-160 km/h. Z poduszki pasażera dobywa się delikatne "bzyczenie". Wystarczy delikatnie przycisnąć i ustaje. Miejsce w którym należy przycisnąć zaznaczyłem na rysunku. A moje pytanie brzmi. Jak wyjmuje się zaślepkę poduszki (część nr 9)
jocker01 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 czesc, przeciez masz narysowane co i jak musisz sie dostac od spodu czyli czeka Cie rozbieranie schowaka i wyciaganie calej pochuchy potem jak widac sa 3 sruby. Powodzenia i pozdrawiam Jocker01
mcm Opublikowano 30 Czerwca 2008 Opublikowano 30 Czerwca 2008 prostszy sposób to walnąć w coś i sama wyskoczy :>
zielony04 Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Opublikowano 1 Lipca 2008 OK dziękuje za informacje. Mysłałem że można się dobrać od góry ( jeszcze w nic nie walnołem) :naughty:
marcyś77 Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 Witam.W sumie to Kolega zaszybo jeżdzi.No chyba że w Niemczech :)Moę trochę o bezpeczenstwo zadba a nie o autko...Bo długo nie pośmiga...
zielony04 Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Opublikowano 1 Lipca 2008 Bo długo nie pośmiga... to się problem sam rozwiąże :kox: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi