Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Srebrne A3 2.0TDI Ma1ika :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyszedl moment, kiedy wreszcie zakupilem a następnie załatwilem wszystkie formalności związane z rejestracją mojej niuni.

Upatrywalem tez A4 B6, ale ostatecznie padlo na A3.

Teraz juz jeżdze i cieszę się autem. Przy okazji zrobiłem kilka fotek.

Opis:

Rok produkcji: 2003

Silnik: 2.0 TDI BKD - seria, ale w planach conajmniej czipsik :)

Wersja wyposażenia : ambition + gadżety takie jak skóra, podgrzewane fotele, xenon (nie wiem czy to nie jest standard w ambition), itd, itd.

W sreberku wymienilem wszystkie płyny, itd. Zakupiłem również nowe kapcie (Bridgestone Protenza RE050).

W planach... Najpierw wirusik, pozniej moze jakies mocniejsze mody (zaleznie od finansow... IC, wydech, turbo). Ale to narazie tylko plany.

Co do wygladu to przod od S-Line albo od S3. Tyle tylko ze nie wszystko od razu ;)

A teraz kilka fotek niuni:

audi001ny2.th.jpg audi004fo0.th.jpg audi008lv5.th.jpg

audi009zt9.th.jpg audi014nv4.th.jpg audi022pf6.th.jpg

audi026hc1.th.jpg audi028mx8.th.jpg

Opublikowano

Fajny mały barat A4 :tongue4: jak dorosnie zostanie A4 :naughty:

Opublikowano

śliczne auto... ale te gumy w środku są straszne, dałbyś chociaż jakiś szary/grafit dywanik....

Opublikowano

Ładna A3 :)

Zmiany obiecujące

Opublikowano
  • Autor

pre_pl, masz racje. Na zime i jesien beda gumy, na lato dywaniki welurowe! Juz czekaja na zmiane! Dzisiaj konkretnie ;)

Dam poprawiona fote ;) [br]Dopisany: 01 Lipiec 2008, 08:32 _________________________________________________

Fajny mały barat A4 :tongue4: jak dorosnie zostanie A4 :naughty:

Jak dorosnie, to bedzie mniejszym bratem a4, ktory go miazdzy na drodze ;) W planach mod na 250kucy i jakies 380NM. Ale to nie predzej jak pol roku :)

Opublikowano

Jesli to auto (swoja droga - ladne) do codziennej jazdy to nie wiem, czy bawilbym sie w takie mody.

Opublikowano

Wystarczy zmienić maskę i zderzak i będzie po lifcie :) Ciekawe autko

Gratuluję :th:

Opublikowano
  • Autor

Jesli to auto (swoja droga - ladne) do codziennej jazdy to nie wiem, czy bawilbym sie w takie mody.

No wlasnie bedzie do codziennej jazdy. Chcialbym cos z tego wykrzesac, ale nie wiem czy jest sens. Zobacze z czasem, bo apetyt rosnie. Moze chipsik plus troche wieksze turbo i wystarczy.

[br]Dopisany: 01 Lipiec 2008, 13:31 _________________________________________________

Wystarczy zmienić maskę i zderzak i będzie po lifcie :) Ciekawe autko

Gratuluję :th:

Taaaaaaaa, tyle tylko ze srebrny kolor ciezko bedzie taki drugi dobrac... Nie chce zeby maska roznila sie odcieniem od reszty :| A chce przod od s-line lub od s3 i jestem rozdarty :|

Ma ktos moze namiar na dobrego lakiernika i serwis klimatyzacji w warszawie? :>

Opublikowano

Wpadaj na spota do nas dzis :)

Opublikowano

250 koni bez quattro - moze byc ciezko z trakcja.. :decayed:

Opublikowano

Bardzo ładna trójeczka :th: choć powiem ze czarna była by ładniejsza przynajmniej dla mnie :naughty: srebrna za to praktyczniejsza :th:

Gratulacje zakupu :cool1:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Wpadaj na spota do nas dzis :)

Flyer, gdzie? :> Zaraz poczytam, bede na miescie to moze podskocze. Z tym ze mam pileczke od 19:30 do 21.00 wiec moze byc ciezko, ale jak sie uda to na chwile zahacze ;) [br]Dopisany: 01 Lipiec 2008, 18:12 _________________________________________________

250 koni bez quattro - moze byc ciezko z trakcja.. :decayed:

Na a3 club jest takich kilka osob co tylko oska i daja rade ;) Aczkolwiek na 4 biegu to boksuje jak sie przycisnie, wiec nie jest zbyt dobre ani dla zawiechy ani dla bezpieczenstwa ;)

Pomyslimy. Jak do cywilnej jazdy to faktycznie troche przy duzo... Zobacze jak w ogole bede stal z funduszami, bo moze nie byc tak kolorowy ;| [br]Dopisany: 01 Lipiec 2008, 18:14 _________________________________________________

Bardzo ładna trójeczka :th: choć powiem ze czarna była by ładniejsza przynajmniej dla mnie :naughty: srebrna za to praktyczniejsza :th:

Gratulacje zakupu :cool1:

Dzieki. Tez chcialem czarna, ale nie mozna miec wszystkiego ;) Juz sie przyzwyczailem i podoba mi sie sreberko ;) [br]Dopisany: 01 Lipiec 2008, 17:15_________________________________________________koncy przyszla pora na mala modyfikacje w aucie. Narazie tuning mechaniczny...

Zaliczylem wizyte u Witka (Rogala).

Na starcie musze zwrocic uwage na pelny profesjonalizm i zdrowe podejscie ze strony Rogala. Każdemu z czystym sumieniem moge polecić jakiekolwiek modyfikacje u Witka (MR motors). Niby nie trzeba chwalić, bo wszyscy wiedza, a jednak... za***ista robota.

Wykonana robota jest naprawde swietna a wykres przedstawia wynik tygodniowej pracy.

Zmieniono turbinke na hybryde (GT17) ala Rogallotti

Oprocz tego wywalono katalizator, EGR i zmieniono część orurowania.

Wyniki przedstawia ponizszy wykresik

Wrazenia z jazdy niezapomniane

Spokojnie moglo byc wiecej, ale mialo byc bezpiecznie. Jest duzo i jest ze sporym marginesem bezpieczenstwa. Wyszlo 200km na dlugim zakresie obrotow... Do tego moment maksymalny tez bardzo dlugo dostepny.

http://img114.imageshack.us/my.php?image=malikbkdmj7.jpg