grafusdz Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Witam kolegów, mam problem z siedzeniem. Tzn. chodzi mi o to, że jeśli jadę autem to wszystko jest ok, wygodnie i fajnie, ale jak zahamuję i auto staje jest wyczuwalny mały luz. Wydaje mi się, że jest on na połączeniu oparcia siedzenia z częścią "pod dupną" ;p. Jest jakaś możliwość, żeby to wyregulować? Druga sprawa to problem z światłami w drzwiach. Nie wiem czy mam czy nie mam pakietu świateł dodatkowych ale wiem, że mam czerwone lampki w drzwiach. Wygląda to tak, że jak otworze drzwi to wydawało mi się, że one powinny świecić jak obrysówki w TIRach, ale nie świecą. To samo jest z lampką w bagażniku, tam też mam lampkę (biało czerwona) i ona na pewno się świeciła jak otworzyłem klapę bagażnika. Teraz nic. Dodam, że mam A4 1.9TDi Avant (B6). Jakieś pomysły????
domin79 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 w drzwiach to luknij czy niemasz samych odbłyśników czerwonych:naughty: a co do bagaja zmień żarówe bo pewnie padła:wink:
grafusdz Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Opublikowano 8 Marca 2013 hehe tego nie sprawdzałem. Jest tak możliwość, że to tylko odbłyśniki?? Można je delikatnie podważyć i zdjąć?????????? Druga sprawa, zauważyłem jeszcze, że nie działa jedna z lampek sufitowych, ta duża przy szybie czołowej. Tam są dwie małe do czytania i jedna duża podzielona na dwie. To nie działa ta duża prawa strona (pasażera strona).
domin79 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 tak delikatnie podważysz i wyciągniesz , raczej będą odbłyski:wink: a w dużej lampce wymień żarówe:wink:
grafusdz Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Opublikowano 8 Marca 2013 Będę męczyć dalej. Czy w tym miejscu na drzwiach w ogóle występuje lampka zamiast odbłyśnika?? ;>
domin79 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 jasne a do tego jest jeszcze biała u dołu
maroo1991 Opublikowano 13 Marca 2013 Opublikowano 13 Marca 2013 co do lampek to Ci nie pomogę bo mi jeszcze działają ;pp a co do fotela to ja ostatnio robiłem swój fotel tylko ja mam kubełek s-line. Miałem takie luzy że odchyły to był z 2 cm. Wyciągałem cały fotel i w sumie miałem 6 nitów. Będzie Ci się wydawało to dziwne żeby je zaspawać... bo ja myślałem że jak je zaspawam to nie będę miał regulacji... 6 nitów spawnąłem, pilnikiem objechałem gdzie się dało, żeby to miało wygląd i czarny spray teraz jak siedzę w fotelu, to podejrzewam że w nowym się tak nie siedziało
Rekomendowane odpowiedzi