Skocz do zawartości
IGNOROWANY

a4 b5 chłodnica jaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

od niedawna jestem scieszliwym posiadaczem audi a4 b5 avant 1,9tdi 110km, mam uszkodzoną chłodnicę płynu silnika, pusciła na łączeniu płaszczu palstikowym. Znalazłem na allegro chłodnice nowe po 120zł firmy krzak.

CHŁODNICA WODY Audi A4 A6 VW Passat B5 1,6 1,8 1,9 (3060967371) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

CHŁODNICA WODY VW PASSAT B5 AUDI A4 A6 1,9 TDI 1,8 (3071827124) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

CHŁODNICA KLIMATYZACJI VW Passat B5 97-00 Audi A4 (3044178855) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

troche tanie co o nich myslicie dają rade ludzie to kupują??????

Opublikowano

na przyszłosc wklejaj linki. ja kupilem w tamtym roku chłodnice za 200 zł nie pamietam jakies firmy i jak narazie to nie mam z nia problemow

Opublikowano

te chłodnice niczym sie nie roznia . ja mam taka jak w pierwszym linku.

---------- Post dopisany at 14:23 ---------- Poprzedni post napisany at 14:21 ----------

lepiej kupic taka za 100 zł niz co nie ktorzy robia kupuja uzywane .bierz ja smiało

Opublikowano

dzieki w przyszła sobote zmienie sobie rozrząd razem z chłodnicą, zobacze co powiedzą w focie kumpel ma spore upusty może bedzie valeo

---------- Post dopisany 30-04-2013 at 13:44 ---------- Poprzedni post napisany 08-03-2013 at 22:32 ----------

kupiłem valeo 250 zł, nisena za droga