trzmi3lu Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Witam!!! Wyjmując radio (Symphony 2)w celu podłaczenia zestwau głosnomówiącego odkryłem z tyłu dziwne ustrojstwo wraz z kablami. Nie było to wogole podłaczone do radia, wiec przypuszczam ze poprzedni własciciel cos tam sobie kombinował(moze miał inne radio). Szukałem na stronie connect2 cos na ten temat, ale niestety nic konkretnego nie znalazłem. Prosze o poradę bardziej zorientowanych w tym temacie. Uploaded with ImageShack.us[/img] Uploaded with ImageShack.us[/img] http://img194.imageshack.us/img194/3093/99714930.jpg' alt='99714930.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Dzieki z góry
trzmi3lu Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Opublikowano 11 Marca 2013 Czyli mam to rozumiec w ten sposób, ze poprzedni własciciel miał nowsze radio które potrzebowało CAN i stąd ten emulator? Tylko jest jeszcze jadna niewiadoma, po co skoro symphony 2 działa mi bez tego emulatora ? Szybciej bedzie tak jak napisał Tom A4 ze poprzednik miał zamontowaną kier. multi i sterował sobie radyjko z kierownicy.
domin79 Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 a na fis masz info z radyja:wink: jeśli tak to faktycznie będzie to sterowanie kiery:wink:
trzmi3lu Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Opublikowano 11 Marca 2013 Tak mam, ale juz chyba znalazłem co to jest : CTSAD003 CONNECTS2 - Adapter do sterowania z kierownicy | Transfer Multisort Elektronik
Tom A4 Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 w tme są te adaptery CTSRN003 CONNECTS2 | Adapter do sterowania z kierownicy; Renault | adaptery do sterowania z kierownicy // TME
trzmi3lu Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Opublikowano 11 Marca 2013 Czyli teraz trzeba kupic multi i cieszyc sie sterowaniem z kiery
domin79 Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 Czyli teraz trzeba kupic multi i cieszyc sie sterowaniem z kiery kupujesz kiere multi , wymieniasz moduł kiery i cieszysz sie ori sterowaniem bez tego ustrojstwa:wink:
trzmi3lu Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Opublikowano 11 Marca 2013 No to po co ktos tego uzywał, bo juz sie gubie ?
GreGoriO Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 ja to rozumiem odwrotnie.... gość miał radio niefabryczne i dlatego MUSIAŁ ZAMONTOWAĆ taki adapter. radio SYMPHONY fabrycznie chyba współpracuje z kierownicami MF? nieprawdaż?? wystarczy tylko kodowanie?
domin79 Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 ja to rozumiem odwrotnie....gość miał radio niefabryczne i dlatego MUSIAŁ ZAMONTOWAĆ taki adapter. radio SYMPHONY fabrycznie chyba współpracuje z kierownicami MF? nieprawdaż?? wystarczy tylko kodowanie? dokładnie:thumbup1:
trzmi3lu Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Opublikowano 11 Marca 2013 No i juz wszystko jasne, o taką odp. mi chodziło czyli adapter słuzył do podłaczenia innego radia i kiery multi, a ze auto sprzedawał to zabrał co swoje a adapter zostawił Dzieki za pomoc Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi