Onkel Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Witam. Kupiłem od kolegi z forum radio. Wszystko ładnie, zamontowałem, gra elegancko ale przyszedł czas, że muszę je wyciągnąć na chwile. ________________________________________________________________________________________________________________ Problem rozwiazany
domin79 Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 odkręć półke pod fajerą , wsadz te psełdo klucze i wypchnij radio od tyłu:decayed:
arris_88 Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Można odkęcić też schowek i wypchnąć radio od tyłu:decayed:
Onkel Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Opublikowano 12 Marca 2013 odkręć półke pod fajerą , wsadz te psełdo klucze i wypchnij radio od tyłu:decayed: Domin klucze są z tych lepszych
Szarik Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Nieraz po wlozeniu trzeba troche poruszac kluczami bo nie zawsze zaskakuja,przynajmniej u mnie tak jest przy concert II
adamzzz Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Ja mam podobny problem ale z concert. Z mojej winy powstał bo na początku wsadzalem wyjmaka na odwot. Kiedy sie zorientowałem o co chodzi to z prawej mi wyszedl elegancko a z lewej trzyma jak diabli. Da sie jakoś dojść od dołu żeby go ręka wypchnac?
domin79 Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Ja mam podobny problem ale z concert.Z mojej winy powstał bo na początku wsadzalem wyjmaka na odwot. Kiedy sie zorientowałem o co chodzi to z prawej mi wyszedl elegancko a z lewej trzyma jak diabli. Da sie jakoś dojść od dołu żeby go ręka wypchnac? wyciągnij klimatronik i wypchnij go od dołu:wink:
adamzzz Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 A jak wyciagnac klimatronic? Odkręca sie cos? ---------- Post dopisany at 19:50 ---------- Poprzedni post napisany at 19:47 ---------- Ok już wiem. dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi