CruGeR Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Witam kolegów. Przeczytawszy kikanaście postów na temat podłokietnika stwierdziłem że przydał by się w mojej furce. Pozatym jeździłem już autami z podłokietnikiem i mi go brakuje Przejrzałem allegro i znalazłem coś takiego: http://moto.allegro.pl/item392040482_podlokietnik_passat_b5_i_audi_a4_wszystkie_kolory.html Mam do was pytanie. Czy wam to wygląda na oryginał ?? Może ktoś już kupował od tego sprzedawcy (bo widze go regularnie) i coś mi może napisać na ten temat ? No i czy spasuje do mojej A4 B5 Avant rocznik 2001? z góry dzięki CruGeR
moskal Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 siema , nie jest to originał tylko zamiennik robiony na wzór orginału. mam taki , kupiłem od tego sprzedawcy którego podałes w linu. z czystym sumieniem moge ci go polecic, jest dobrze wykonany , z dobrych materiałów, nie ma problemów z montażem. bedzie pasował do twojej A4
jocker01 Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 czesc, rowniez mam identyczny podlokietnik juz 2 lata i jestem bardzo zadowolony, solidnie wykonany i potrafi wytrzymac sporo nacisku (zona wiecznie sie na niem podnosi ) montaz prosty i pasuje idealnie w miejsce fabrycznego. Pozdrawiam Jocker01
dzedaje Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Witam zobacz po samym komentarzach tego uzytkownika, zamontowałem w sobotę przy piwku(1 wystarczyło bo całość w 15 minut montowane). ładnie wszystko pasuje, dobra jakość wykonania.u mnie jest szary..
CruGeR Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Opublikowano 2 Lipca 2008 Dzięki za opinie, jak tylko wróce z urlopu to bedzie zakup i instalka dzedaje: dzięki za fote zobaczymy ile mi piwek to zajmie (jestem początkującym audimaniakiem ) nie omieszkam sie pochwalić jak to u mine wyszło ...
dzedaje Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 zobaczymy ile mi piwek to zajmie (jestem początkującym audimaniakiem ) nie omieszkam sie pochwalić jak to u mine wyszło ... Ja również początkujący . korzystałem z działu > Warsztat - Zrób to sam. reszta 6 paka poszła przy grillu, a przy montażu lepiej 1, bo coś jeszcze wytniesz za dużo w tunelu środkowym..
marinero Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Jako podpowiedz proponuje zajrzec do warsztatu - zrobilem fotostory z montazu takiego podlokietnika!! Zajelo mi to godzinke z silnym zagladaniem w kazda dziure!!
kempas Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Panowie a może ktoś podać nick gościa na alle ? link wygasł ;/
ppaziuu Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 dołączam sie do zapytania kolegi wyżej .. .. .. PODAJCIE NAMIARY KOLESIA NA ALLEGRO .. ..
miszello Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 TEN gość sprzedaje te podłokietniki
Rekomendowane odpowiedzi