Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie już ponad pół metra spadło i dalej sypie :kox: Nawet to że auto mam na gwincie podniesione do serii jest za mało :naughty:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

U mnie już ponad pół metra spadło i dalej sypie :kox: Nawet to że auto mam na gwincie podniesione do serii jest za mało :naughty:

Hehe też pewnie będe musiał szykać gwintu bo jest przejebane na tej glebie i 15 :polew: :polew:

Opublikowano

dsz33 -35 to nie gleba :tongue4: Ja poprzednie trzy zimy przejeździłem na -60/40, do tego przedni zderzak niższy niż seria także nie bądź miętki :kox:

Opublikowano

Na drodze jest ok ale np miedzy blokami jak ja mieszkam to jest masakra :thumbdown:

Opublikowano

Hehe wiem :wink4: Najgorzej jest jak w taką jeździsz bocznymi nieodśnieżonymi drogami.

Opublikowano

A ja się dziś rano zawiesiłem a jeździłem po takich drogach i parkingach że jak otwierałem drzwi to śnieg nimi spychałem :kwasny:

Jak by jeszcze opona była średnia to by była porażka :kwasny: Ale żołnę zagoniłem za ster do A4 a ja pchałem :decayed:

Opublikowano

Grzesiek przybij piątke :polew: właśnie skończyłem latać z łopatą bo mi auto na silniku zawisło :gwizdanie:

Opublikowano

Siema chlopaki

Widzę że dzisiaj wszyscy poznali smak zimy i zasp po drzwi których cięzko otworzyć :naughty: [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 17:55_________________________________________________Marcin

Przydałoby mi się to twoje quatro a uwież mi że miałoby gdzie pokazać co potrafi

Opublikowano
  • Autor

Ja sie dzisiaj juz dwa razy zakopałem na przyblokowych uliczkach :wallbash: :wallbash: Masakra co sniegu napadało :shocked:

Opublikowano

Ja dziś 2,5 godz machania łopatą i autka odśnieżone :decayed:

Opublikowano

Ja się też dziś się o szuflowałem ale dałem radę bez quattro bez problemu idzie do przodu hi nawet się dziwie że tak bez problemów ta zimę śmigam bo poprzednie autko civiczek to w obniżony i cały w spojlerach niski jak fix to bym wisiał na wszystkim ale Rzeszów zawalony masakra co drugie autko zakopane łopata do a4 i lecimy he

Opublikowano

super fotki to się naśmigałeś troszkę

Opublikowano

hmmmm wczoraj miedzy blokami i nawet wezwane na pomoc quattro mnie nie wyciągnęło.... , musiałem odkopać wszystko metalową saperką 60mint i bylem wolny ::-) a potem wróciłem i znowu zakopannneeee :-( ale najgorsze jest to ze idzie w ku**s ludzi i nikt nie pomoże pchnąć nie wiem co sie dzieje z tymi ludzmi

Opublikowano

ale najgorsze jest to ze idzie w ku...s ludzi i nikt nie pomoże pchnąć nie wiem co sie dzieje z tymi ludzmi

A mnie wczoraj wypychali z zaspy :notworthy: a obok skode fabie kolo Land Roverem próbował wyciągnąć i kozak z niego był taki że nawet do skody nie kazał wsiadać :decayed:

Opublikowano

gdzie wy jeździcie, że się zakopujecie :mysli::polew:

Opublikowano

gdzie wy jeździcie, że się zakopujecie :mysli::polew:

Nie cwaniakuj :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Siemanko :kox:

Chłopaki mam sprawę :decayed:

Kojarzycie firmę z waszego terenu http://www.mtuning.pl/warunki.htm#Kontakt ??

Jakaś w miarę spoko ?

Bo sprzedają na allegro repliki foteli Brida:

http://allegro.pl/item913182843_fotel_sportowy_kubelkowy_bride_low_max.html

i tak nieśmiało chciał kogoś z was poprosić czy by nie obejrzał. Generalnie chodzi o kwestię wykonania, czy faktycznie wyglądają tak jak na zdjęciach. Odwdzięczam się przyzwoitą krową :kox:

Pomoże ktoś ?

Opublikowano

mapka dojazdu za***ista :kox:

rozejrzę się tam za tym fotelem, jakby cię interesowały jakieś konkretne szczegóły na które zwrócić uwagę to napisz

mogę zabrać ze sobą suwmiarkę i miernik lakieru :polew: :polew:

Opublikowano

Jeździcie audi, ja tez jeździłem audi. Chodzi o ty czy jak zobaczycie ten fotel to czy chcielibyście go zamontować w swoim A4 :wink4: