bracus Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 szkoda ze do S4/2.7 nie robią bo bym sobie też kupił ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harley22 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 szkoda ze do S4/2.7 nie robią bo bym sobie też kupił ;( Trzeba było kupić diesla :polew: żarcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 nie ma to jak być szefem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 nie ma to jak być szefem albo szefowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 dzis pouryywalem oslony silnika 2-ga zima z kolei ..... Miałem podrube w b5 i była za***iście pasowna, mocna i tania ale minusem było to że nie było na niej wygłuszenia. Trzeba było przykombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazam Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 A ja zmieniłem dziś świeczki. Aż 3 były zjarane. Ciekawe jak zaskoczy jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harley22 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Ja w czwartek zmieniam: rozrządzik, termostat, świeczki, pompka wody :naughty: Także mrozy niuni nie straszne :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 10 minut dzwonow naszych rajdowcow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 niezłe jedna trasa była dobra same dzwony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ja w czwartek zmieniam: rozrządzik, termostat, świeczki, pompka wody :naughty: Także mrozy niuni nie straszne :decayed: Mój miał 300kkm i świeczki dawały radę w największych mrozach. Najpierw sprawdź sobie statyczny kąt wtrysku zanim wydasz na świeczki kasę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 10 minut dzwonow naszych rajdowcow Większość to kaszle ale Audi S1, EVO i Imprezy Szkoda furek Z innej beczki- czy na akumulatorze jest nabita data produkcji??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ponoć jest ale w kodzie tylko producent ma możliwość odczytania, bo wiadome stare aku które leżą w magazynie by się nie sprzedały [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 17:13_________________________________________________ taki wydech będę robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harley22 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ja w czwartek zmieniam: rozrządzik, termostat, świeczki, pompka wody :naughty: Także mrozy niuni nie straszne :decayed: Mój miał 300kkm i świeczki dawały radę w największych mrozach. Najpierw sprawdź sobie statyczny kąt wtrysku zanim wydasz na świeczki kasę :gwizdanie: Spokojnie kąt jest idealny sprawdzałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysmaj Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Witam. Koledzy podpowiedzcie gdzie w rzeszowie jest sklep, z dużym wyborem akumulatorów. Czas wymienić bo słabo juz o poranku kreci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal90 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 ja wymienialem kilka dni temu jedna swieczke ale dalej cos go zamuli przy rozruchu ;/ pasuje je jeszcze raz sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harley22 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 ja wymienialem kilka dni temu jedna swieczke ale dalej cos go zamuli przy rozruchu ;/ pasuje je jeszcze raz sprawdzic Nie lepiej wymienić komplet dla świętego spokoju? Beru 26zł/szt u kolegi TOM77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 jak tak dalej będzie sypało jak teraz to rano spod chaty nie wyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harley22 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Całą noc ma sypać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi