Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja też się pojawie albo przed 14 albo z opóźnieniem ale będę!

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Widzę, ze frekwencja na spocie bedzie słaba... :thumbdown:

GM, Hauzer, a co z Wami??????????

Ja będę napewno... Mam nadzieje, ze nie sam...

Czyli oficjalnie:

SPOT RZESZOWSKI

DATA: 3 LUTY 2008

MIEJSCE: PARKING PRZY URZĘDZIE WOJEWÓDZKIM (UW)

GODZINA: 14

OBECNOŚĆ: OBOWIĄZKOWA :)

Lista chętnych:

- Szuder

- Slaweq

- mA4ciek

- Andrzej

-

ja oczywiscie jestem chetny ale jednak nie bede w stani sie pojawic 3-go na spocie (pracuje ) ;(

Opublikowano
  • Autor

GM odwiedzimy Cie w pracy całą ekipą :>

Opublikowano

GM odwiedzimy Cie w pracy całą ekipą :>

Slaweq oczywiscie zapraszam parking duży :polew: :polew: a wtedy moge wam zagwarantowac ze bede z wami duchem,ciałem,i nawet mój samochód bedzie z wami tylko powiedz w której czesci mam zaparkować :polew:

Opublikowano

będzie jeszcze zima czy nie, może bym fele założył!!??

Opublikowano

A co ze mną to lepiej niepytaj. Tyram cały miesiąc po 16-18 godzin dziennie :rant: a na spocik to niewiem cz dam rade przyjechać, kolejna niedziela w pracy się szykuje :confused4:

Opublikowano

mam pomysł jak sie zrobi ciepło to zapraszamy wszystkich do Arłamowa na spot :-) warunki są tam takie - > http://pl.youtube.com/watch?v=sG3uhUdx08o&feature=related 1200m prostej pas lotniska z boku plac duży na grilla i parking, wiec jak by byli chętni to możemy pomyśleć bliżej wiosny :-)

WADY: trudny dojazd, trzeba max w 2 auta jeździć ja jechałem w 4 równolegle i wywaliło mi przednia szybę kamieniem :-(

ZALETY: zabawa na cały dzień, piękne widoki, pod koniec prostej można załapać 180km/h , asfalt prosty bez dziur

Opublikowano

Arłamów :> polecam także

Pas lotniskowy niczego sobie jest :P można testy zrobić. Tylko z tego co pamietam to nieliczni by tam dojechali bo na pas raczej trudno ludziom trafić przez lasy :polew:

Ale warunki na spota idealne ;)

Opublikowano
  • Autor

Musze przyznać że pomysł z Arłamowem jest przedniej marki :thumbup:

Opublikowano

Mi tez się podoba pomysł z Arłamowem... Tylko czy ja tam dojade, skoro jest utrudniony dojazd??? Ja czasem mam problem z przejechaniem większych progów zwalniających...:)

Opublikowano

myśmy za każdy razem trafiali inna drogą :-) raz przez las....a raz asfaltową piękną dróżką .... wiec albo by sie ludziom namiar gps albo pierwsze spotkanie w jakimś ogólno dostępnym miejscu i wtedy wspólny 5km dojazd do samego lotniska.

Opublikowano

To może na wiosne pomyślimy poważnie nad wypadem do Arłamowa...

Opublikowano

Kuwa ja też się piszę-----zajebiaszcza sprawa ten Arłamów. lepiej umówic się w jakimś centrum i razem pojechac ekipą co??

Opublikowano

Iverson, masz rację, najlepiej spotkać się w ogólne znanym miejscu i razem tam pojechac...

Opublikowano

Szuderku wyslij mi mejlikiem prędziutko ten filmik ze spota. dziekuję!! :tongue4:[email protected]

Opublikowano

Iverson, nie mam go przy sobie, bo jestem w pracy. Mam go w domu, u rodziców. Jak bede u nich na weekendzie, to Ci wyśle... :thumbup:

Opublikowano

Oka ;) , może nagracie jakis nowy na spocie w niedzielę :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Panowie mysle że dyskusja odnosnie jazdy na Arłamów jest zbędna... wiadomo że jak już to razem jedziemy a nie kazdy osobno ;)

Opublikowano

Właśnie se policzyłem Tarnobrzeg-Arłamów 220 km :shocked: -nie ma gdzieś bliżej jakiegoś lotniska....a może to dobry pomysł na spota majówkowego, jak bedzie długi weekend.

Opublikowano
  • Autor

Iverson nie narzekaj, że daleko :polew: Angela na spot do Tarnowa jechala z Wawy ok 300 km :tongue4: