Opublikowano 8 Stycznia 200917 l Autor faktycznie... poprawiłem, ale wczesniej sprawdziłem słownik i nie pokazał błędu
Opublikowano 8 Stycznia 200917 l Jak będzie nadal mróz to ja napewno przyjade brudasem [br]Dopisany: 08 Styczeń 2009, 20:12_________________________________________________Jak to mówią w kupie siła Wszyscy przyjedźmy brudasami i wygramy to http://www.a4-klub.pl/smf/i_twoja_a4_moze_byc_najwiekszym_brudasem_tej_zimy_konkurs-t22880.0.html
Opublikowano 8 Stycznia 200917 l Niesamowite ale cos mi sie wydaje ze slaweq i tak umyje fure na spota
Opublikowano 8 Stycznia 200917 l Autor Panowie byłem dzisiaj sie poslizgać na Podpromiu Lód, snieg i praktycznie pusty parking :kox: Może ktoś ma ochote jutro wieczorem pojezdzić na podpromiu?
Opublikowano 9 Stycznia 200917 l Panowie byłem dzisiaj sie poslizgać na Podpromiu Lód, snieg i praktycznie pusty parking :kox: Może ktoś ma ochote jutro wieczorem pojezdzić na podpromiu? Sławku ja ,ale najchętniej ośką 2,5 AFB z 2000 r :>,no sam wiesz, tam jest dużo ukrytych krawężników pod śniegiem :polew:
Opublikowano 9 Stycznia 200917 l Autor Kilka dni padało, a że mróz jest cały czas to i snieg sie trzyma Parking na podpromiu nie jest odsnieżany ani sypany
Opublikowano 9 Stycznia 200917 l U nas są już wszystkie czarne i nie ma gdzie pośmigać Ale w porównaniu do innych regionów to i tak malutko nam tego śniegu spadło
Opublikowano 9 Stycznia 200917 l Sławku ja ,ale najchętniej ośką 2,5 AFB z 2000 r :>,no sam wiesz, tam jest dużo ukrytych krawężników pod śniegiem :polew: Ja z kolei bym posmigał jakąś benzynką i koniecznie Marcin Ja z kolei.. Poslizgalbym sie czyms powyzej 2 litrow.. :gwizdanie: Ive szkoda już rok będzie jak na spocie w Resie nie byłem To juz rok :shocked: jak ten czas zapier.... Odebrac mu klubowicza..