Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i pozdrawiam uczestników spota , mnie nie było bo dla mnie za zimno a poza tym miałem czyste autko ( jak zawsze zreszta )a ponoć tam były same brudasy to nie chciałem się wyróżniac :polew:

Będzie lato to będę na każdym spocie,

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam i pozdrawiam uczestników spota , mnie nie było bo dla mnie za zimno a poza tym miałem czyste autko ( jak zawsze zreszta )a ponoć tam były same brudasy to nie chciałem się wyróżniac :polew:

Będzie lato to będę na każdym spocie,

Jedno czyste było także nie byłbyś sam :naughty:

A może lepiej spotkać się na Podpromiu i później wspólny przejazd pod Agorę??? :gwizdanie:

Dobry pomysł a kto sie spóźni to odrazu pod Agore :good:

Maciek co za fotka i ten opis :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:GM propaguje akcje :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

A może lepiej spotkać się na Podpromiu i później wspólny przejazd pod Agorę??? :gwizdanie:

Bardzo dobry pomysł :good: W takim razie sciagam ankiete i uzupełniam pierwszego posta :hi:

Opublikowano

Kto mnie mijał koło politechniki dziś około 13 ?? Na światłach. Na moje oko było to to czyste A4 ze spota ale za późno luknołem :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Jak czyste A4 ze spota to Pawu :wink4:

Opublikowano

Potwierdzam to byłem ja :)

Pozdro.

Opublikowano

No to już wszystko jasne :wink4: A tak na marginesie teraz też mam takie czyste autko bo właśnie z myjni wróciłem :naughty:

Opublikowano

no teraz opłaca się umyć-sucho to nie uwali się po paru km :good:

Opublikowano

Witam.

W ankiecie pojawiajacej się na spocikach tarnowskich (tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/tarnow_noca-t5838.0.html;msg655198#new ) na pytanie „Ankiety?”

zanotowane zostały następujace odpowiedzi:

• 54% abnegatów ma wszystko w d*pie: ankiety, armię i wynoszenie śmieci,

• 23% lizusów uważa, że błyszczę intelektem przy układaniu ankiet,

• 15% optuje za ankietami będąc urzeczonymi głupotą ich autora (HEJ! Co to niby za opinia – mam komuś wpieprzyć? :D :D :D)

• 8% chciałoby cos wygrać (tylko ja tak głosowałem, bo myślałem, ze to będzie za***ista opcja, a wy ją olaliście ciepłym moczem

Pozdrawiam i zapraszam na kolejne ankiety w wątku tarnowskim (gdzieś mam opinię abnegatów i ankiety będą kontynuowane :P )

Opublikowano

cyberDraco jechałęś dziś o 9:30 Krakowską ??? :naughty: To chyba byłeś Ty. Chciałem Cię objechać ale te czerwone światełka...

wię dziś Ci się udało :tongue4:

Opublikowano

Czy to tylko mi się zdaje czy taki pech doświadczył tylko moją osobę, na spota wybierałem się już z 5 razy :P Na ostatnim owszem byłem w Rzeszowie ale nie tym co trzeba (czyt. nissan) więc po co jechać. Sprawa prosta, tydzień wcześniej koleś urwał mi lusterko, zamówiłem ale oczywiście przyszło dopiero w poniedziałek :wallbash:

Może powinienem robić jakieś zakłady nt. tego co mi przeszkodzi następnym razem :polew:

Opublikowano
  • Autor

erles mam nadzieje, że nastepnym razem nic Cie nie zatrzyma i na spota dojedziesz :> :good:

Opublikowano

Kto mnie mijał koło politechniki dziś około 13 ?? Na światłach. Na moje oko było to to czyste A4 ze spota ale za późno luknołem :wallbash:

Na Wincentego Pola przed 14 ? Też tamtędy przechodziłem i widziałem zieloną B5 ze spojlerem na klapie i naklejką z tyłu w miejscu oznaczenia silnika. To Twoja Pawu ?

Slaweq jeszcze raz dzieki za pomoc :good: Na marcowym spocie się napewno pojawię, tak jak obiecałem :tongue4:

Opublikowano

Pawu to ma naklejke tam gdzie mówisz ale B5 ma czarne a nie zielone :gwizdanie:

Opublikowano

Pawu to ma naklejke tam gdzie mówisz ale B5 ma czarne a nie zielone :gwizdanie:

Wydawało mi się że to była ciemna zieleń. Ale mogło mi się wydawać bo słońce odbijało od samochodu. A spojler ma coś jak Ty ?

Opublikowano

No spojler ma :good:

Opublikowano
  • Autor

Slaweq jeszcze raz dzieki za pomoc :good: Na marcowym spocie się napewno pojawię, tak jak obiecałem :tongue4:

Nie ma za co dziekować :wink4:

Opublikowano

Na Wincentego Pola przed 14 ? Też tamtędy przechodziłem i widziałem zieloną B5 ze spojlerem na klapie i naklejką z tyłu w miejscu oznaczenia silnika. To Twoja Pawu ?

Czas i miejsce się zgadza tylko kolor oczywiście czarny...

P.S. Widzę jakąś sławę ostatnio zyskałem hehe :naughty:

Opublikowano

Czas i miejsce się zgadza tylko kolor oczywiście czarny...

P.S. Widzę jakąś sławę ostatnio zyskałem :naughty:

Znalazłeś się w niewłaściwym miejscu o niewłaściwym czasie :polew: Poprostu przejechałeś obok Politechniki :tongue4: