Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Czy przy wymianie springów jest wiecej roboty niz przy wymianie amorów? To podobna robota jak mi sie zdaje :mysli: Za wymiane amorów płaciłem 60 zł od sztuki.

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No w sumie to wychodzi 240 zł i to jest do przyjecia. Raczej nie wiecej bo te same czynności. Tyle że w modelu B6 podobno więcej.

To w Rzeszowie płaciłeś ?

Opublikowano
  • Autor

Tak w Rzeszowie u mechaników obok Media Markt :good:

Opublikowano

miro cena za taką robotę powinna zamknąć się w kwocie 200-300PLN :wink4: A nie prawie dwa razy tyle :confused4:

Opublikowano

jeszcze popytam tu i ówdzie

Opublikowano

ogolnie chlopaki to w rzeszowie mechanicy sie cenia jak by robili pozłacane samochody. Ze wzgledu ze mieszkam na wsi w okolicach rzeszowa wiem ze ''wiejski magik'' zrobi to napewno taniej. Nie polece zadnego bo znam w sumie debili a nie mechanikow, fakt znaja sie na rzeczy ale nie chcialbym wysylac tam kolegow z forum ;)

Rozumiem ze wasz problem polega raczej na nie posiadaniu miejsca do dlubania jesli mieszkacie w Rzeszowie lub gdzies na ..blokowiskach.., Dlatego wlasnie nie chicalbym mieszkac w miescie ;)

Nastepna sprawa pewnie jest brak ściagaczy do sprezyn ktore mozna bardzo prosto zrobic w domu ze starych maluchowskich podnosnikow ;)

Wiem ze jestem tu nowy i sie wystawiam na odstrzal, ale szkoda mi ludzi ktorzy placa ogromne pieniadze za robote ktorej wykonanie mona by bylo zmajstrowac nawet i pod blokiem :)

PS> nie boicie sie robic spotow na podpromiu ?

Opublikowano

A czego się tam bać :)

Akurat byłem przy wymianie amorów w passacie B6 i naprawdę ciężko jest zdjąć sprężyny. Także bez dobrych ściągaczy

nie podchodź.

A w garażu może by i wymienił ale czy dobrze to bez doświadczeń w tej materii i sprzętu to raczej bym się nie podjął.

Opublikowano
  • Autor

PS> nie boicie sie robic spotow na podpromiu ?

A dlaczego mielibyśmy sie bać :mysli:

Opublikowano

Czasem Policjanci zaglądają :) Jak w czerwcu czekali aż zwolnimy parking :)

Opublikowano

dlaczego sie bać ? Juz piszę ;)

Kiedys, mialem tam spocik fiata 126p. Bylo nas okolo 25 Bobków. stalismy pod mostem. Po jakims czasie przyjechali chlopaki nie wiem z jakiego klubu bo przyjechalo w cholere roznych samochodow i postawali sobie mniej wiecej na środku tego parkingu. po okolo 20 min, zauwazylem tylko ze 30 dresow zbiegajacych po schodach z mostu. Wylatujacych z tych krzakow co ta stara chalupka na gorce jest. Jak zobaczylem ze maja dlonie pelne kamieni stwierdzilem ze trzeba sie ulatniać. Zaczeli rzucać w kazde inne auto oprucz maluchow :blink:, powybijali szyby, kątem oka widzialem ze sie wlasciciele pozbyli swiatel, pogieli drzwi no i wiadomo. A cale 25 maluszków uciekalo ścieżka spacerowa wzdłuż wisloka :naughty:.

Opublikowano

No proszę tej historii nie znałem.

Opublikowano

miro ja za wymianę sprężyn w B5 dawałem 140zł w Sanoku.

A co do tej historii - czym chata bogata, mam AC :)

Opublikowano

Kiedys, mialem tam spocik fiata 126p. Bylo nas okolo 25 Bobków. stalismy pod mostem. Po jakims czasie przyjechali chlopaki nie wiem z jakiego klubu bo przyjechalo w cholere roznych samochodow i postawali sobie mniej wiecej na środku tego parkingu. po okolo 20 min, zauwazylem tylko ze 30 dresow zbiegajacych po schodach z mostu. Wylatujacych z tych krzakow co ta stara chalupka na gorce jest. Jak zobaczylem ze maja dlonie pelne kamieni stwierdzilem ze trzeba sie ulatniać. Zaczeli rzucać w kazde inne auto oprucz maluchow :blink:, powybijali szyby, kątem oka widzialem ze sie wlasciciele pozbyli swiatel, pogieli drzwi no i wiadomo. A cale 25 maluszków uciekalo ścieżka spacerowa wzdłuż wisloka :naughty:.

Ja obstawiam że to nie był przypadkowy atak. Skoro aut było sporo ale każde inne to pewnie byli kibice klubu sportowego. Ktoś podczytał że się spotykają i ...

Opublikowano

Ja słyszałem że Resovia ostatnio najechała na Stal pod TESCO, ponoć ze Stali było 30osób a z Resovii 15 - a i tak Stal dostała :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ja obstawiam że to nie był przypadkowy atak. Skoro aut było sporo ale każde inne to pewnie byli kibice klubu sportowego. Ktoś podczytał że się spotykają i ...

Jeśli to prawda to napewno nie byli kibice..., oni nie rzucają kamieniami w auta... :gwizdanie:

Opublikowano

witam :hi:

no to ładne rzeczy u Was się dzieją :mysli:

Opublikowano

:hi:

Czy przy wymianie springów jest wiecej roboty niz przy wymianie amorów? To podobna robota jak mi sie zdaje :mysli: Za wymiane amorów płaciłem 60 zł od sztuki.

Wymiana amorków a springów w b5 to ta sama robota i i tak trzeba wyjąć kolumne.

Dobrze że dokonałem tego sam bo 500zł napewno bym za to nie dał.

Opublikowano
  • Autor

witam :hi:

no to ładne rzeczy u Was się dzieją :mysli:

Cześć Adaś :hi:

Ja na takie rewelacje patrze z przmruzeniem oka..., spoty w Resie są od kwietnia 2007 i nic podobnego nigdy nie miało miejsca.

Druga sprawa, że gdyby zniszczono kilkanaście aut to by głośno o tym było w takim mieście jak Rzeszów :) A gdyby to zrobili kibice to bym w tym samym dniu wiedział :gwizdanie:

Opublikowano

też tak właśnie sobie pomyślałem ale nie znam realiów Rzeszowa .... trzeba mięć jakiś dystans :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Zmieniliście już kółka na letnie :naughty: