Iverson Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 prawdopodobnie będę w sobotę w Resie na shoppingu z Izą , ktoś się pisze na jakąś kawkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 To nie dział "MOJA A4" :bicz3: Dibo, a dlaczego nie ma twojej w dziale „ moje a4” ? pochwal się dotychczasowymi modami :naughty: Ostatnio przymierzam się ale zawsze czasu nie mam Ale na dniach się coś pojawi Opis mam przygotowany. Tylko wybrać zdjęcia, wyczyścić tablice i wrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 FISa jeszcze nie ma, nie mam na to czasu bo tak jak mówisz, siła wyższa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 FISa jeszcze nie ma, nie mam na to czasu bo tak jak mówisz, siła wyższa :gwizdanie: Rozumiem Cię, ja od dłuższego czasu też mam siłę wyższę :gwizdanie: A jeszcze ta praca dyplomowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Patrząc na Twoją obecność na forum i rosnącą ilość postów można mieć odmienne zdanie haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 prawdopodobnie będę w sobotę w Resie na shoppingu z Izą , ktoś się pisze na jakąś kawkę o , to fajnie - ja się pisze na qafe ( małą czarna ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 prawdopodobnie będę w sobotę w Resie na shoppingu z Izą , ktoś się pisze na jakąś kawkę Jak bedziesz to tyrknij i jakos sie stykniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Patrząc na Twoją obecność na forum i rosnącą ilość postów można mieć odmienne zdanie haha Bo pisząc pracę w drugim oknie jest otwarte forum Ale zauważ że ostatnio te statystyki przystopowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Patrząc na Twoją obecność na forum i rosnącą ilość postów można mieć odmienne zdanie haha Bo pisząc pracę w drugim oknie jest otwarte forum Ale zauważ że ostatnio te statystyki przystopowały Ciekawe dlaczego przystopowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Patrząc na Twoją obecność na forum i rosnącą ilość postów można mieć odmienne zdanie haha Bo pisząc pracę w drugim oknie jest otwarte forum Ale zauważ że ostatnio te statystyki przystopowały Ciekawe dlaczego przystopowały Bo mody ostatnio ruszyły I bardziej tym byłem zajęty Dla zainteresowanych: dodałem moje auto w dziale Moja A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andronikus Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Witka Sławku gdzie foty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ja nie robiłem zdjęć na spocie Wystarczyło mi, że na meczu napstrykałem sporo fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aero Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ale ktoś chyba chodził z aparatem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Si?a Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ktoś chodził z aparatem? Możliwe że nie zauważyłem :]. Jeżeli są jakieś zdjęcia to można wrzucić o ile warto xD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Ale ktoś chyba chodził z aparatem :gwizdanie: Ja..., ale fotek nie zrobiłem Mam miejscówke na spot z grillem. Parking przy nowy budowanym Gimnazium w Trzebownisku..., spory parking, w około dużo zieleni, obok wisłok..., całkiem przyjemne miejsce tylko musze obczaić czy na weekend nie zamykają wjazdu..., jutro porobie fotki i wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Ale ktoś chyba chodził z aparatem :gwizdanie: Ja..., ale fotek nie zrobiłem Mam miejscówke na spot z grillem. Parking przy nowy budowanym Gimnazium w Trzebownisku..., spory parking, w około dużo zieleni, obok wisłok..., całkiem przyjemne miejsce tylko musze obczaić czy na weekend nie zamykają wjazdu..., jutro porobie fotki i wrzuce Prawie co dziennie tam pomykam i na to nie wpadłem W sumie miejscówka dobra Fajne miejcse na spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Grzes Czekałem na Twoją opinię bo wiem, że bywasz w tych okolicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Możemy testowo zrobić grilla i zobaczymy jak wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dsz33 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Koledzy co tak tu cicho ??? Zamkną nam wątek jak nic sie nie będzie działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Cicho bo zlot się zbliża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi