Opublikowano 6 Maja 200917 l Sprzedałem bo był klient, nigdzie się nie ogłaszałem sam przyszedł Nie pytajcie za ile:P Następna będzie na pewno BMW, ale jaka to mam na razie mgliste pojęcie.
Opublikowano 9 Maja 200917 l Co tu tak cichutko ? Wiem że spot się zbliża ale mimo wszystko to trochę za cicho tu jest
Opublikowano 9 Maja 200917 l a tam cicho ... Powiedzcie jak z tym spotem? Gdzie w końcu ma się odbyć? Sprawdzona jest ta nowa miejscówka?
Opublikowano 9 Maja 200917 l Autor a tam cicho ... Powiedzcie jak z tym spotem? Gdzie w końcu ma się odbyć? Sprawdzona jest ta nowa miejscówka? Miejscówka jest bardzo fajna, ale narazie nie mam mozliwości wrzucić zdjęć Pewnie zrobimy tak, że umowimy sie na Podpromiu i wtedy ruszymy do Trzebowniska
Opublikowano 9 Maja 200917 l Tak będzie najlepiej. Zbiórka a potem wspólny przejazd Dokładnie to o której zbiórka na Podpromiu ??
Opublikowano 10 Maja 200917 l ok oprócz kiełbasy co ze sobą wziąć?? bedzie ktos mial lapka z kabelkiem?? trzeba mi inspekcje skasowac.
Opublikowano 10 Maja 200917 l Piszecie jakby to dziś było :gwizdanie: Pawci_o oprócz kiełby możesz wziąć butle whisky, poćwiczymy co Sławek?
Opublikowano 10 Maja 200917 l Autor Pawci_o oprócz kiełby możesz wziąć butle whisky, poćwiczymy co Sławek? No jasne Tylko kierowce by pasowało mieć
Opublikowano 10 Maja 200917 l Może Sławku daj jakąś lokalizjacje tego miejsca w Trzebownisku dla spóźnialskich żeby wiadomo było mniej wiecej gdzie się kierować ?
Opublikowano 10 Maja 200917 l Autor Miejscówka jest w Trzebownisku przed mostem na Wisłoku. Jak sie konczy ul. Lubelska to jest skręt w prawo na Trzebownisko, poźniej znowu w prawo i dalej jakies 300 metrów jest most i przed nim po lewej stronie jest szkoła i duży parking
Opublikowano 10 Maja 200917 l Autor Siema Adas :hi: Kope lat Cie nie widziałem Spocik mamy za tydzień
Opublikowano 10 Maja 200917 l zaglądam tu zaglądam ....czasu jest mniej ...zresztą u Ciebie z tego co czytałem też .... a jak tam zdrówko Twoje i rodzinki ?
Opublikowano 10 Maja 200917 l Autor Zdróweczko bardzo dobrze, dzieki Mały zaczyna coraz bardziej kopać także jest Wkoncu udalo mi sie zgrac fotki z nową miejscówką