Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

:hi::naughty:

:hi: :hi: :naughty:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zjadlbym placka.. :decayed:

Opublikowano

może Ci podrzucić? :polew:

Opublikowano

Przywiez :)

Opublikowano

no nawet kasę mogłem od Ciebie zawieźć do RZ na placka :wink4:

Opublikowano

:polew:

Trzeba bylo tak zrobic.. :mysli:

Opublikowano

Rtocki mijałem Cie ostatnio między Niebylcem a Lutczą, skręcałeś na stację RALPOL ;) 1313A nie da się nie zauważyć

Opublikowano

a tak mi się zdawało (po felach), że to Ty dymałeś akurat jakąś bemke

no widzisz przedwczoraj Niebylec, dzisiaj Krak, ciekawe gdzie mnie jutro wywieje :>

Opublikowano

Co z tym plackiem.. :decayed:

Opublikowano

przy następnej okazji Ci podrzucę :wink4:

Maciek zrobi wersje z serkiem fromage (czyt. fromaż) - dzisiaj zjesz, trzy dni srasz

Opublikowano

Smacznego Jerzu :polew:

Opublikowano

cześć :hi:

_________________________________________________JEST JESZCZE KILKA MIEJSC NA ZLOT W PILE WIĘC JAK KTOŚ CHĘTNY TO MOŻNA SIĘ ZAPISAĆ

Opublikowano
  • Autor

Siema Adaś :hi:

Są wolne miejsca na zlot :shocked: a tylu było chętnych i rezerwowych :gwizdanie:

Opublikowano

Siema Adaś :hi:

Są wolne miejsca na zlot :shocked: a tylu było chętnych i rezerwowych :gwizdanie:

tak jest kilka ze 3-4 ... przez to że kilka osób nie odpowiadało na PW kilkakrotne i blokowali w ten sposób listę i ludzi się nie zapisywali bojąc się że nie ma sensu i nie pojadą .... wyobraź sobie że jeszcze mamy 3 ludków na liście którzy nie dali znaku życia .... poproszę moda o ostrzeżenie dla nich za utrudniani organizacji zlotu ....

Opublikowano
  • Autor

wyobraź sobie że jeszcze mamy 3 ludków na liście którzy nie dali znaku życia .... poproszę moda o ostrzeżenie dla nich za utrudniani organizacji zlotu ....

...i bardzo dobrze :good: Porządek musi być :wink4:

Opublikowano

wyobraź sobie że jeszcze mamy 3 ludków na liście którzy nie dali znaku życia .... poproszę moda o ostrzeżenie dla nich za utrudniani organizacji zlotu ....

...i bardzo dobrze :good: Porządek musi być :wink4:

poważnie bo to jest skandal jakiś ....[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 09:22_________________________________________________zapisują się bez sensu i potem blokują miejsca .... szkoda komentować :kwasny:

Opublikowano

Madas nie stresuj się tak :wink4: Ja mam ochotę pojechać ale chyba będę miał obronę w lipcu także nic z tego nie wyjdzie bo nie wiem kiedy dokładnie :confused4:

Opublikowano

Madas nie stresuj się tak :wink4: Ja mam ochotę pojechać ale chyba będę miał obronę w lipcu także nic z tego nie wyjdzie bo nie wiem kiedy dokładnie :confused4:

ja się nie stresuję ...szkoda nerów tylko że nie wiadomo co robić z takimi ludkami :naughty:

Opublikowano

Jak to co robić :bicz: :bicz: :bicz::evil:

Opublikowano
  • Autor

Ja też mam obrone w lipcu, tez nie wiem dokładnie kiedy a zaliczke wpłaciłem :cool1: