slaweq Opublikowano 13 Października 2008 Autor Opublikowano 13 Października 2008 Maćka to trudno bedzie teraz nie poznać na miescie 19 i dzwięk robią robote
Gość elmo Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 nie robicie jakis spotów dodatkowych? jak dawniej co dwa tyg? a tak woogóle ja jestem bez fury juz miesiąc w Rz.
slaweq Opublikowano 13 Października 2008 Autor Opublikowano 13 Października 2008 Ostatnio chyba GM cos wspominał o zrobieniu spota przed 2 listopada..., ja jestem za tym zeby cos zorganizować..., nawet w ten weekend Ponury a co z Twoja furą
mA4ciek Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 jechałem jechałem :gwizdanie: a raczej buczałem, na jednej stalówce bo panowie na Lubelskiej brechami próbowali założyc mi nowe opony i pękła mi jedna 19stka dałem do spawania na Słocinę, narazie bangla... zobaczymy jak długo slaweq musimy zrobić po weekendzie jakiegoś spontana w sprawie naklejek bo od piątku do wtorku jestem w Anglii (za tanimi częściami )
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 jutro sprawdzę ile audic jeździ po Rzeszowie , ostatnio jeżdziłem cały dzień i widziałem 3 sztuki , żadna z klubu[br]Dopisany: 14 Październik 2008, 19:30_________________________________________________Sławek może wezmę kubki jutro , co? no chyba że wysłałeś już[br]Dopisany: 14 Październik 2008, 19:31_________________________________________________ jechałem jechałem :gwizdanie: a raczej buczałem, na jednej stalówce bo panowie na Lubelskiej brechami próbowali założyc mi nowe opony i pękła mi jedna 19stka dałem do spawania na Słocinę, narazie bangla... zobaczymy jak długo o w mordę no to muszę uważać jutro bo też mam 19 cali
slaweq Opublikowano 14 Października 2008 Autor Opublikowano 14 Października 2008 Trzeniu kubki wysłałem do jarko i z tego co mi wiadomo dotarły juz do Krakowa
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 a no widzisz , nie wiedziałem
mA4ciek Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 Trzeniu jak jeździsz na 19 to omijasz dziury szerokim łukiem z przyzwyczajenia, szerszym omijaj amatorów zakładania opon o niskim profilu na maszynach przeznaczonych do zakładania opon do stara :gwizdanie:
slaweq Opublikowano 14 Października 2008 Autor Opublikowano 14 Października 2008 a no widzisz , nie wiedziałem Pewnie jarko Wam na spota w niedziele wezmie te kubeczki
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 Trzeniu jak jeździsz na 19 to omijasz dziury szerokim łukiem z przyzwyczajenia, szerszym omijaj amatorów zakładania opon o niskim profilu na maszynach przeznaczonych do zakładania opon do stara :gwizdanie: hahaha , teraz doczytałem tzn zaczaiłem o co Ci chodziło wyżej maciek... takich mamy fachowców niestety ;( sławek uprzedz siostrę że jutro przyjeżdza panicz z królewskiego miasta :decayed:
slaweq Opublikowano 14 Października 2008 Autor Opublikowano 14 Października 2008 sławek uprzedz siostrę że jutro przyjeżdza panicz z królewskiego miasta :decayed: Spoko spoko Jak pozałatwiasz sprawy to dzwon i pojedziemy do mojej sis na jedzonko Sławek ma siostrę a no mam
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 no widzicie jak Wy mało wiecie za 50pln mogę powiedzieć gdzie ją możecie spotkać
Iverson Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 a na spota nie mogłeś Jej zabrać :gwizdanie: ??!![br]Dopisany: 14 Październik 2008, 20:14_________________________________________________za 5dych to znajdę jej siostrę bliźniaczkę
slaweq Opublikowano 14 Października 2008 Autor Opublikowano 14 Października 2008 Moja siostra i spot :polew: Kiedys zabrałem na spota młodego mojej sis i nawet mu sie podobało [br]Dopisany: 14 Październik 2008, 20:16_________________________________________________Z innej beczki... byc może na najbliższego spota uda mi sie przyciągnąć fajną S3
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 Sławek , dzięki za mini spota i zajebistą pizze ale na czapeczkach to Ty się chłopie nie znasz :polew: a tak wogóle to w RZ jeżdzi w piz*u B5tek i żadna nie miała ramek klubowych :gwizdanie: a widziałem ich z 20
slaweq Opublikowano 15 Października 2008 Autor Opublikowano 15 Października 2008 Sławek , dzięki za mini spota i zajebistą pizze Równiez dzieki miło było chwile pogadać ale na czapeczkach to Ty się chłopie nie znasz :polew: Fakt..., z czapeczką to dałem ciała :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 co to za czapeczka-pewnie Resovia Rz.
slaweq Opublikowano 15 Października 2008 Autor Opublikowano 15 Października 2008 Nie nie..., Trzeniu sie za laskami ogladał po samochodach i obczaił jakąś w terenówce i mowi mi na cb zebym obczaił..., okazała sie w podeszłym wieku..., na co ja mu mowie, patrz na koleżanke w czapeczce w peugeocie 206 Podjeżdzamy... emerytka :polew:
Rekomendowane odpowiedzi